Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • narumon
    "Mivel én már csak ilyen kötekedő személy vagyok,egyes tagok szerint,pedig csak véleményemet mondom!"

Én szeretem a véleményedet - nem mindig értek egyet vele (mint látod majd most sem...), de legalább eszmét cserélünk!

"Úgy gondolom ha már képeket töltögettek fel a lemezgyűjteményetek darabjaiból,akkor talán nem pár eurocentes illetve néhány száz forintos,agyonunt vinyl lemezekkel kéne demonstrálni,mert több mint megmosolyogtató!"

Szerintem ez pont nem arról szól, egyszerűen arról, hogy ki mit szerzett most be. Én is és más is fel szokott tölteni filléres képeket, hogy ez meg ez jött ma, ez volt a tegnapi beszerzés, stb. Nem kell ahhoz méregdrága lemeznek lenni, mi vinylszeretők nem csak annak tudunk örülni. Ahogy elnézem mi legtöbben itt nem az elvakult gyűjtők vagyunk (nem bontjuk ki a lemezt, nem hallgatjuk nehogy sérüljön, ugyanazt a zenét beszerezzük 8 példányba csak azért mert ugy jobb meg az egyik ritkaság, stb... - én ezeken csak röhögök), hanem élvezzük a zenét, mindegy hogy 0.50EUR-t fizettünk a lemezért vagy 55EUR-t.

"Tegnap este bukkant fel egy nagy-nagy kedvencem a 90s topikban!
    EDYTA-COME BACK"

Én meg nem is ismerem - és mivel nem ismerem beszerezni sem akarom.

"Ennél lejjebb már csak az van ha jöttök a Modern Hungária,Dolly Roll,Neoton Familia lemezeitek fotóival!"

Pedig ha hiszed ha nem én szinte szó szerint vért ízzadtam mire egy megfelelő állapotú Zoltán Erika lemezt be tudtam szerezni!

"Kedves Narumon! Te mióta szereted a Modern Talking,Bad Boys Blue stílust,nem egyszer aláztad porig az italo-euro disco zenét!"

Nem egyszer? Szerintem meg egyszer sem, lévén az egyik kedvenc stílusom! Szerintem összekeversz valakivel. Olyannyira, hogy a Modern Talking nagylemezek mindegyike MINT és NEAR MINT állapotban német nyomásban van a polcon (Igaz a Modern Talking azért nem a szívem csücske de már csak a feleségem miatt is be kellett szerezni őket), Bad Boys Blue meg egyenesen a kedvenceim közé tartozik a 80-as évekből, a Come back and stay számra még most is libabőrözök amikor berakom! (És akkor arról nem is beszélve, hogy az Italo Boot Mix lemezeket meg kifejezetten gyűjtöm) Gyanítom összekeversz valakivel.

"Nem kötekedek csak a fórumban tapasztalt álságos nem őszinte állapotokra mutattok rá!"

Ezzel nincs gond, de mint fentebb is látszik hibásan teszed.