Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Valójában a stílus(od) nem új keletű...
A 70-es évek Glam Rock-ját (glam metal) tartják afféle "bájos" (nem bajos!) metálnak :)
Ebből a stílusból alakult ki többek közt a new wave és a punk is...
Te viszonylag széles látókörű vagy. A "saját" stílusukhoz körömszakadtáig ragaszkodó emberekkel (csak disco, csak rap, csak rock) amúgy elég nehéz is megtalálni a hangot..vagy közös nevezőt...vagy érdeklődési kört..
Hetente egyszer.....hmmmm....
Nem hinném, hogy nekem lenne ilyen zene. Én is sokféle (elég sokféle) zenét szeretek és hallgatok, de van mikor csak a rock érdekel, van mikor csak a eurodance, máskor meg kifejezetten magyar előadói napot tartok alternatívtól a punkon, rockon, poppon, diszkón, rappen, technón át mondjuk akár dj. Dali-ig bezárólag...
Filmzenék? Hát....akad ott is pár. Bár a filmzenék szerintem a képi világhoz íródnak, tehát filmmel nézve válnak teljessé...
Ha mégis kellene valamilyen döntés félét hoznom, hogy na akkor de mégis melyiket jobban? Valszeg a 70 - 80 -as meg pár (de kevesebb) 90 -es évek beli zenét jelölnék meg.
Viszont onnan is pop, rock és disco is.
Nem tudnék és nem is akarok egy stílus mellett leragadni. Ahhoz én túl bonyolult lélek vagyok :)