Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • Zephyr Retiring
    Beszéltünk már párszor erről (igaz nem Veled és nem itt)...
    Nincs értelme ízlésekről ízléskülönbségekről vitázni.
    Dj-ként a diszkó féle stílusokra vagy ráhangolódva. Ennyi.
    Más emberek más közegekben nőttek fel, más zenei kultúrát befogadva. Persze beszélhetünk arról órákat, hogy a diszkó mitől jó egy rockernek, vagy hogy a metál mitől jó egy diszkósnak, csak hát mire lenne jó? :)
    Olyan ez, mikor a skinhead a négert győzködi, hogy Isten fehér :D
    A zene az zene. Legyen disco, trance, pop, rock vagy éppen metál, nem számít.
    Csak az számít, kinek mit jelent és mi tetszik.
    Nem is beszéltünk akkor még a Jazz vagy a komoly zenei stílusokról..
    Ismerek embereket, akik Beethoven-t (jól írtam?) vagy Mozart-ot hallgatnak otthon, a kocsijukban vagy a melóban. Mások meg italodisco-t...megint mások meg rock zenét...
    És akad egy maroknyi emberke is itt a Föld nevű bolygón, aki kicsit nyitottabb ezen a területen. Mert a zene nem film. Az ember gyűlölhet egy filmtípust könnyedén, (pl. én a mostani beteg horrort) de azért ez a zene világában kicsit másként van...
    Ha úgy vagyunk hangolódva, akkor néha ilyen és olyan zenei stílus is beleférhet. Jó, talán nem mindenkinél de nagyon sokunknál.
    Viszont nekem a beteg belezős, pedo és nekrofil filmek sosem fognak bejönni...hamarabb fogok komoly zenét hallgatni, mint sem azokra hangolódni.
    Na további szépet!
    Sajna nekem még ma is meló van. De mivel szeretem a munkámat, így annyira mégsem sajna :)