Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Én is lezártam itt a témát, mert egyszer már kifejtettem az álláspontomat (amit annak rendje és módja szerint töröltek is - merthát demokrácia van, olyan igazi Orbáni...). Ne keverjük ide Robert Milest - mert arra sem írtam, hogy olyan hű de különböző zenéi lennének, az eladási példányszámokról meg tényleg kár beszélni mert abszolút nem mérvadó. (Azért kíváncsi lennék ha pénzt kéne adni érte akkor mennyi MFlex lemez fogyna!) Miért kéne ahhoz bármiféle sérelem vagy előítélet, hogy ne értsek egyet veled zenei kérdésben? Egyszerűen én nem ugrálok érte annyira mint te! Mint ahogy te sem ugráltál mondjuk az Apoptygma Berzerk-re (aki ha már itt tartunk pöttyet több lemezt adott el mint MFlex :D), akkor én is mondjam, hogy sérelem vagy előítélet miatt nem tetszett? Egyszerűen nem tetszik és kész. Nyugodtan hallgasd a dalait kétszer egymás után, az én feleségem pl most az előbb, hogy elindítottam rámszólt, hogy kapcsoljam már ki ezt az idegesítő zenét. No ő pl így áll hozzá.
"Végül még annyit,a Nick-el közös dala hetek óta vezeti a német rádiók összesített listáját!!!t"
Ezt meg ha nem haragszol nem hiszem el - maximum tematikus rádió listát vezet, de hogy nem nagyrádió listát az holt ziher már csak azért sem mert azok publikusak és MFlex nem található rajta. (vagy más néven keressem?). Mellesleg tegnap jöttem haza és bizony a német rádióban sem hallottam. Szóval ennyit erről.
(Bocs, hogy nem magánban válaszoltam de nem hiszem, hogy ez oda tartozik - erre van a forum).