Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Narumon!Kategóriás dj vizsgám van,azt nem osztották annak idején csak úgy a semmiért! Apu képzett zenész,van tehát némi zenei érzékem,és nem értek egyet Veled!Emlékszel talán nem rég itt, Robert Miles zenéiről beszélgetünk,akkor arra megjegyezted hogy milyen jó zene,szereted!Robert Miles első albumát ha végig hallgatod,akkor arra inkább elmondhatnád ezt a zenei jellemzést!Robert Miles albuma szerte a világon óriási példányszámban fogyott,emlékszem a lemezboltos barátom a kiadást követő 6-7-ik évben is folyamatosan készleten kellett tartsa mert,egyfolytában elvitték!Ez csak egy jó példa volt,arra hogy valahol kilóg a lóláb és valamilyen sérelem vagy előítélet,miatt véleményezed így MFLEX zenéit!Ez persze privát dolgod,én helyetted is szeretem,és éppen az elmúlt órában az Ő zenéit hallgattam,némelyik dalát 2x egymás után annyira jók!A témát lezárva,mert nem fogsz meggyőzni úgy sem arra kérlek ebben a sorrendben hallgasd meg Mike 3 dalát:1.Not the other guy,2.Invisible Miracles,3.DrenchedVárom a véleményed ,de mivel itt én lezárnám a témát,privát írj ha kérhetlek!Végül még annyit,a Nick-el közös dala hetek óta vezeti a német rádiók összesített listáját!!!tehát szerencsére nem a Te véleményed mérvadó!