Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Sokat lehetne vitatkozni azon milyen zenék számítanak "mainstream" disco zenének! Véleményem szerint a 80s évek italo-euro disco zenéi közt kellene keresgélni!Narumon listáján vannak olyan előadók akik zenéjét a 'Love Parade' techno fesztiválon játszották,rendszeresen,oda valók voltak inkább!Valószínű a fiatalabb korosztálynak akkor ez számított olyan club zenének,mint nekem a 80s években pld. Miko Mission!A lényeg,szerencsére a disco és club zene,képes mindig megújulni,én azokat nem értem akik leragadnak,egy zenei stílusnál,és egy bizonyos korszak zenéinél!Napjaink zenéi közt is vannak zseniális muzsikák,stílustól függetlenül,persze az egyértelmű hogy a 80s évek zenei termése az kimagasló volt!A disco zene viszont,ugyebár már a 70s évek közepétől,elindult máig tartó hódító útjáraErről,mármint a 70s évek disco zenéiről van egy régi motoros fórumozó,aki szakértő szinten tudna beszélni,a nevét nem árulom el,de valószínű az oviban 'napsugár'volt a jele,kár hogy mostanság a háttérben marad!Narumon ki fog fakadni,mondván mi ez
,de nekem alap zene a korai disco zenék időszakából.Secret ServiceNyakunkon a hétvége,hurrá!