Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • Zephyr Retiring
    Na azt pont hogy nem, de az igazsághoz Te jártál a legközelebb :)
    Hit - Oké! bakelitet csak azért nem, mert az már (természetesen) egy ideje meg van..
    Mivel italo és "sima" disco korongokból jól el vagyok látva (kapcsolatok) ezért most egy legtöbbetek által kevésbé kedvelt zenei műfajból vásároltam be. Sorolhatok ugyan pár előadót közülük, de legtöbben majd csak azt hiszitek káromkodok... ;)
    Pl..: Judas Priest, Whitesnake, Iron Maiden, Mötley Crüe, Alice Cooper, Cinderella, Saxon, Uriah Heep ...és pár hazai "társukat"..úgymint..
    Edda, P.Box, Telegram, Bergendy, Omega, Ossian lemezeket szedtem össze. Ezek mind olyan albumok és zenék, amit a fater szívesen hallgatott még annó...
    Jövő hónap második felében átruccan 2 hétre hozzánk segíteni befejezni az amerikai konyhás nappali utolsó simításait, ezért gondoltam meglepem az öreget :)
    Esténként majd kicsit sörözgetünk, hallgatjuk a régi korongokat, és felidézzük a majd 30 évvel ezelőtti időket...
    Az öcskös is el tud szabadulni 1 - 2 napra :)
    Tavaly engem leptek meg a szülinapomra, idén mi fogjuk a fatert ;)
    A lemezeket természetesen megtartom magamnak (nem kérnek azok enni) de remélhetőleg majd máskor is előkerülnek a többi közül még..
    A családi banzájról ha nem is, de a beszerzett korongokról érdeklődés esetén egy fotót esetleg dobhatok..
    Ja, a köteg suska természetesen javarészt megmaradt (konkrétan csak egyhez kellett nyúljak) de mindig szoktam számomra érdekes fekete korongokra itt ott bukkanni, tehát ami késik.... :)