Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
majd megszokod, ZR gyakorlatilag a biztonság kedvéért folyamatosan ellentmondásban van önmagával és önmaga gondolataival is.... 
csak egy rövidke gondolat:
korai hifi szenvedélyem, ámulatból ámulatba ejtő csodák olvasása és látása után az évek során kikristályosodott gyakorlati tapasztalataim és meghallgatásaim alapján (legfőképpen az utóbbi években) egyben lettem ATOMBIZTOS mindenféle vagy bármilyen szempontból a hangminőség, hifi és audiophile tartományban, hogy az adott szerkók valódi hangminőségének az égvilágon majdnem semmi köze az újkori vagy használtkori árához vagy favorizált anyagokhoz,kapcsolásokhoz stb....!
rengetegen vannak,akik azt hiszik, ha kurva drága a rendszerük, vagy van benne akárhány csillivilli csodadarab bármiből, akkor az már (majdnem) minden szempontból high-end, és rengetegen vannak olyanok (pl. ZRbá), akik azt hiszik, amijük lett olcsón, vagy bármilyen alternatív elképzelésben, az is van olyan kurva jó, mint ami drágábban lehetett volna....

na, most alapvetően mindegyik tábor teljesen tévhitben ringatja magát!
persze általában mindenkinek a bevált,megszokott,megszeretett és elérhetően beszerzett sajátja a legjobb, ami mindaddig tartja meg igazát vagy cáfolódik meg onnantól, amíg nem rakja mellé valaki "jónak vélem a cuccaim" kategóriájú másikét... :))) én ezzel sokat küzdöttem, jelenleg ott tartok, hogy addig mondhatom és érezhetem, hogy kellően jó a rendszerem (tehát nem a legjobb a világon, csak jó),amíg nem tudok mellérakni egy jobbat! ja, és én miheztartás végett mellé szoktam rakni (a mellé, nem kikapcsolt és letakart állapotot jelent, hanem azt, hogy összevető teszteket csinálok néhány érdeklődő alannyal).