Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Ez pontosan így van :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma is hajnalban keltem, úgy kettőig melóztam (mellesleg ma elég tré volt a délelőtt: egy jóakaróm a lakatom zárjába fogpiszkálót tört...ketten kuncsiztak fizuemelésért...egy pali meg verte a huppot nekem valami elmaradás miatt - megjegyzem jogtalanul, mert max késés lehetett) aztán haza (természetesen bicóval) majd fűnyírás (közben váratlan vendégek benéztek) fűnyírás tovább (majd Jehova tanúi is beestek megtéríteni - hiába: ez másoknak sem sikerült még) majd fűnyírás végre elkészült. Na tusoljunk. Persze csak éppen langyoska vízben, mert ma a pihenős nagylány kipancsizta a forrót :) Most meg végre kibonthattam egy sört, megleshettem kedvenc fórumomat (persze csak mobilról, mert az asszony leült a laptop elé, másikon meg épp nagylány fészbukol a hawerokkal) s ha ezzel végeztem, irány az ágyikó, ahol nézhetnék valami jó kis filmet kikapcsolódás gyanánt (persze ha nem aludnék el közben a fáradtságtól pont mint tegnap este) s aztán már ébredhetek is hajnal 4-kor,, hogy kezdődhessen egy újabb vidám nap :)
Most komolyan: mikor tudnék én zenét hallgatni hét közben? ....