5132
Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
#2128 Kár, hogy az már nem érdekel. -
#2127 Sandrának két lyuka van - nagy űgy! -
#2126 ... de a többi része NM... -
#2125 Na majd csak kiderül, hogy hol van.
Hogy a francba került oda? -
#2124 Aztakurva kemény eget :)
Ezen ott van a lyuk ahol nem kéne. A közepén! Csak nem a lemez közepén hanem az egyik track közepén :) No így már valóban két lyuk van rajta :) -
#2123 Minden lemezen van lyuk, nem tudtad? Szégyelld magad! -
#2122 Nekem mindegyiken van egy lyuk! -
#2121 "Eladtam, mert lassúnak éreztem."
...Vagyis; "megálltál", mert "lassan haladtál".
Gratulálok - rendkívüli az észjárásod! -
#2120 Nah most pl előre örültem; Sandra - Ten On One, hibátlan borító, hibátlan poszter benne, hibátlan insert - a lemezen meg egy lyuk :( -
#2119 Másik tipp: Német ebay - csak ott elég sokszor túlárazva mennek el a lemezek. -
#2118 Jah barát az arra kell, hogy megnézi az újság hírdetést, hogy mit hírdetnek és szól nekem :) -
#2117 Egész D-ben!
Ha vannak kint barátaid akkor viszonylag egyszerű (ha nincsenek akkor csak az segít ha kint vagy és betévedsz vinyl boltokba!) -
#2116 Hol a fenében lehet (mármint D-n belül) ilyeneket megcsípni? -
#2115 Minderre szokás mondani: egyéni szoc. probléma. -
#2114 Szerintem nem tulajdonnév. -
#2113 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd szakítok rá időt természetesen :) Jehova tulajdonnév, tehát nagybötűvee írandó te nyelv-ész zseni-kém :D
Nagylány saját notin netezik. Most nekem nincs. Eladtam, mert lassúnak éreztem.
Korán meg azé kelek, mert én megdolgozom a fizetésemért wazze!
(Meg azé mer a bicaj lassúbb, mint a kocsi :)
Be kell fejezzem mára, mert az asszony papás-mamást akar játszani és most jött ki a tusolóból :D
Csőztök!!!! :) -
#2112 Szépen gyűlnek két stócban (igazából három), hogy mi marad és mi megy. Van ami előszőr a maradandóba került de meghallgatva elég használt, ez átkerült a megybe :(
Azt már kimerem jelenteni, hogy jó vétel volt a pakk, az előbb halásztam ki belőle egy Depeche Mode - Some Great Reward lemezt - mint az új olyan állapotban van (szürke lemez egyébként), de ilyenek is vannak benne (nekem nagyon nagy öröm: USURA, BG The Prince of RAP maxik - Mike Oldfiel Tubular Bells ELSŐ kiadás, kb zsírúj azt tudom rá mondani! és még sok finomság - persze ott vannak mellette az ilyen schlager mager izék is) -
#2111 OMG! Jó neked. -
#2110 Még mindig a múltkori zanzásított vinyleket válogatom/hallgatom. Most éppen egy Laserdance lemezt tettem fel. Tök újszerű és már el is felejtettem, hogy én régen ezeket tökre szerettem, majdnem könny szökött a szemembe annyi emlék jutott eszembe... :(
Najó :)))) -
#2109 "Ne örülj jobban. A mai audio cd-k zöme sajna egy fabatkát sem ér...
(felkonvertált vagy túlvezérelt vagy kompresszált...)"
Hé ez az én dumám!!! :P
Csak azért örülök jobban a CD-nek mert azt meg tudom fogni, az mp3-at még egyik lemezemnél sem töltöttem le :o
-
#2108 Amikor időt szakítasz rá.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nofene, "élőben" is ennyire szeretnek? ... a jehovás rész valójában úgy végződött, hogy Zeff megtérítette a tanúkat... mi az, hogy nincs elég meleg víz?! ...Nagylánynak miért nincs saját notbúkja amin faxbúkolhat? És miért kell olyan korán kelni?? Te kis sztahanovista! -
#2107 Ez pontosan így van :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ma is hajnalban keltem, úgy kettőig melóztam (mellesleg ma elég tré volt a délelőtt: egy jóakaróm a lakatom zárjába fogpiszkálót tört...ketten kuncsiztak fizuemelésért...egy pali meg verte a huppot nekem valami elmaradás miatt - megjegyzem jogtalanul, mert max késés lehetett) aztán haza (természetesen bicóval) majd fűnyírás (közben váratlan vendégek benéztek) fűnyírás tovább (majd Jehova tanúi is beestek megtéríteni - hiába: ez másoknak sem sikerült még) majd fűnyírás végre elkészült. Na tusoljunk. Persze csak éppen langyoska vízben, mert ma a pihenős nagylány kipancsizta a forrót :) Most meg végre kibonthattam egy sört, megleshettem kedvenc fórumomat (persze csak mobilról, mert az asszony leült a laptop elé, másikon meg épp nagylány fészbukol a hawerokkal) s ha ezzel végeztem, irány az ágyikó, ahol nézhetnék valami jó kis filmet kikapcsolódás gyanánt (persze ha nem aludnék el közben a fáradtságtól pont mint tegnap este) s aztán már ébredhetek is hajnal 4-kor,, hogy kezdődhessen egy újabb vidám nap :)
Most komolyan: mikor tudnék én zenét hallgatni hét közben? .... -
#2106 Jaja. De ezt mondhatod Zéernek, ő csak dolgozik és dolgozik és lakást újít és dolgozik és biciklit tol... Lemezekre nincs ideje. -
#2105 Valós 320.
Egyébként a frekikép normális esetben a szám valós hosszának frekvencia átlagozása, nem "pillanatkép". Persze, azt is lehet készíteni, de egészen másképp néz ki, következtetéseket nem lehet levonni belőle. -
#2104 négypontnulla Frekigörbe Edísön -
#2103 Ahhát: Adobe Pofaleszakító -
#2102 Véleményem szerint meg Adobe.... -
#2101 A progi neve: Pophalesachito -
#2100 Légyszives taníts már meg frekigörbét olvasni :D
Wazze pofám leszakad :)
Inkább azt mondd, milyen progival nézted..
Nem ismerős.. -
#2099 320-nak mondják... de a görbe kinézete attól is függ, hogy épp a zene melyik részén van lekapva a kép. Persze lehet, hogy az amcsik is trükköznek az empével. -
#2098 Ne örülj jobban. A mai audio cd-k zöme sajna egy fabatkát sem ér...
(felkonvertált vagy túlvezérelt vagy kompresszált...)
Csilliószor kidumcsiztuk már. Ritka ami tényleg jó. -
#2097 A CD-ről most szoknak le, úgy tűnik. -
#2096 Ezt meg valami nagyon foscsi konvertálóval tolhatták át 256-ba, most nézem csak...
16 kHz-ig egész szép a jel.. -
#2095 Én jobban örülök azért amikor CD-t adnak mellé de sajnos ez egyre ritkább, inkább mp3 download kód szokott a lemezekben lenni :( -
#2094 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!burzsuj :D -
#2093 most ilyen info van rendelésnél:
-
-
#2091 Valósnak tűnik, tehát azért az Amazonnál egy fokkal jobb, mert az csak 256...
-
#2090 Mit adtak? Valós 320-ast?
Vagy csak egy felkonvertáltat? :D -
#2089 Valójában az eredeti vásárolt jogtiszta albumod biztonsági mp3-as mentése is jogtiszta :D
A terjesztése viszont már törvénybe ütközik..