Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • narumon
    Nem is azt mondtam, hogy nincs ilyen vers (meg ezer különb) hanem, hogy kevés ilyen DALszöveg van. Ha ilyen egyszerű a dolog akkor tényleg nem értem miért mindenki csak azt énekli, hogy "gyere szeress!" "gyere bulizz!" "gyerünk party!" meg a "meghalok nélküled, szerelmed nélkül" és még vannak a kevertek "gyerünk bulizni mert megcsaltál" "gyerünk bulizni mert szeress!" "Szeress mert party buliii!". Kb ez ma az átlag magyar felhozatal. Mindezt sokszor olyan rutin szövegekkel amikor kínjában bár és már és még a mondat-sor-versszak vége mert nem jut semmi okos az eszébe éshá rimmelnikő!

Az énekről meg szerintem: a kedvesemnek van pl több cover verziója is youtube-on ahol énekelve adják elő. Az egyikben pl egy jó hangú kislány ÉNEKLI el. A hangja sokkal jobb - az egész muzsika viszont ott és abban a pillanatban meghalt. Ebben pont az a keserédes, suttogós dumálás ami miatt ilyen amilyen. Énekelve egy teljesen érdektelen tucatzene lesz belőle - max a szövege marad jó. Azt meg hallgassa a Juventus (vagy mittomén milyen rádió van mostanában) hallgató közönség - abból én pl köszönöm nem kérek.