Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • KranaZoli #198
    Félreértés elkerülése végett:

Köszönöm szépen a segítséget a bakelit lemezekkel kapcsolatban, melyeket most a napokban adtak itt páran. Voltak jelentkezők privát-ban, miután beírtam azt a pár db-ot, melyet hasra ütés szerűen beírtam. Listát idő hiányában még nem tudtam készíteni. Azonban egyelőre sztornózom a dolgot, mert privát-ban sem sülnek el jól a dolgok és Nekem ennyit nem ér az egész. Akkor egyelőre maradnak még a lemezek, amíg több infó nem lesz róla, de senkivel sem akarok összezörreni privátban és nem hiányzik az egymás anyázása és kioktatása sem.

A lemezekről nem tudtam képeket készíteni, ezeket majd csak több hónap múlva fogok tudni, akkor megyek megint annyi időre vidékre utazni, hogy legyen rá időm.

Összeírtam, hogy mik vannak és melyik milyen kiadó. Én elhiszem, hogy attól még egy lemez serceghet, pattoghat, tudom is Én, hogy mi pöcsöm probléma lehet Velük (ezért nem is szerettem soha a bakelit lemezeket! - Én!!!). De akik írtak, vagy írnának mégis mit szeretnének, vigyem el Nekik a lemezeket, utazzak több száz kilómétert, hogy meghallgassák, vagy mit? Nekem nincs lejátszóm, soha nem voltam bakelit lemezes.

Nem vagyok bizonyos benne, hogy fel tudom hozatni a lemezeket.

Így Bennem olyan kép alakult ki, hogy így eladni ezeket nagyon macerás és szinte "lehetetlen". Egyelőre jegelem a dolgot. Majd készítek róluk fotókat, és akkor meghirdetem. Addig maradnak Nálam. De az is lehet, hogy tovább is. Nem gondoltam, hogy ez ennyire macerás - elnézést de Nekem erre nincs szabad időm. Eláll, enni nem kérnek, eladnom nem létszükség. Első körben is csak azért érdeklődtem, hogy hol van értelme eladni bakelit lemezeket, milyen fórumon, stb...

Köszönöm a help-eket, a kedvességet, de ez így túl nő azon, amennyi energiát Én most bele tudnék fektetni. Annak örülök, hogy úgy látszik el lehet majd adni Őket. Részemről egyelőre ennyi!

No offenz! Köszönöm!