Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Kifordítottad a szavaimat.
Én nem a mozgássérültekről, hanem (természetesen) az egészséges és normál munkára teljesen alkalmas munkahelykereső munkanélküliekről beszéltem. Úgy gondoltam, ez evidens, de belátom tévedtem. Csak nekem volt az.
A mozgássérültek csökkent munkaképességéhez nem is tudok és nem is akarok hozzászólni.
(Amúgy ha rögtön az elején közlöd ezt az igen fontos információt, természetesen már hamarabb közöltem volna, hogy ebben semmit sem tudok javasolni Neked.)
Mégegyszer elismétlem a további viták elkerülése végett kicsit módosítva:
Átlagos, normál egészségi állapotú, ép kezű és ép lábú normál munkavégzésre alkalmas emberek esetében, aki akar, az talál is munkát!
Fontos kiegészítés: igen, sajnos a buszok sehová sem visznek ingyen.
Zárszóként: szerencsére nekem egészségesek a lábaim. Ma munkába jövet defektet kaptam a biciklimmel, így a fentmaradó 4 kilómétert gyalog tettem meg. Természetesen a műszak végén a bicajomat hazáig tolva fogok gyalogolni, és kb. éjfél után fogok hazaérni. Jó kis mozgás lesz a holnap hajnali pesti start előtt...
Látjátok? Mindenkinek meg van a saját problémája, amit segítség híjján önmaga is megoldhat. Tudom én, ez a semmiség eltörpül a mások problémái mellett, hiszen abból mindenkinek a sajátja a legégetőbb.
Én nem is akarok ebben senkivel sem versenyezni. Csak egy dologra vágyok, hogy holnap pesten a nagybátyám Technics pörgetőjét bekapcsolhassam és meghallgathassak egy jó kis lemezt.
Mostanság ezt még megtehetem.
De ki tudja, lehet, hogy egy nap majd elvesztem teljesen a hallásomat, és akkor majd más hobby után kell nézzek.
Mivel ma 23:59 után 1 perccel nekem már hétvége lesz, hagy kívánjak mindannyiunknak kellemes hétvégét, jó zenéket, jó egészséget és erőt a vágyaink eléréséhez! Szevasztok!