Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Hát az, hogy te itt mit gondolsz az sajnos az elfogadott jelölésekben nem játszik. Ez a TE EGYÉNI jelölésed innentől, aminek semmi köze sincs a mások által értelmezetthez. Ha én vennék tőled egy M- lemezt és BÁRHOL lenne rajta egy kicsi karc is, kapnád tőlem a mínuszt az értékelésben abban biztos lehetsz, mert valótlant állítottál a lemezről.
Többek között ezért sem szeretek Magyarországról vásárolni mert biztosan sokan vannak még ilyenek, hogy szarok a nemzetközi sémákra majd én megmondom a tutit. Így forudul elő, hogy vaterán azt írja hibátlan példány, és mikor megkapom akkor kiderül, hogy max VG ami a hibátlantól messze van.
Ezért kell külföldről vásárolni, ott nem szarnak a nemzetközi jelölésre és azt írják ami a valóság.
By the way:
Lemez jelölések
A te példádat nem is értem. És ha a G jelölésre nem írsz minuszt akkor az egy jó lemez? Akkor mitől lett G ha egyébként karcmentes? Nincs benne semmi logika.
No mindegy csak tudjál róla, hogy a te szabványodat csak te tudod értelmezni - mást ezzel teljesen férlevezetsz.