Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
-
Megkaptam!
Én még mindig azt mondom, hogy legalább termékcsoportra szedd szét. Szerintem tök mások a célcsoportok. Aki DVD-t vesz az nem hiszem, hogy bakelitet venne, stb stb. Én pl adnék pénzt néhány lemezedért (ez miatt mondjuk egyben fel lehet rakni mert a nagy része szerintem kb 100 forintot ér), de pl teljesen hidegen hagynak a DVd-k meg VHS-ek, és még ingyen sem kellene - mert jelentősen megnövelik a postaköltséget. És gondolom nem csak én vagyok így.
Szerintem
1, DVDk
2, Audio kazik
3, LPk
4, VHS
Ebből az én elgondolásom szerint a legnagyobb érték az audio kazetták, azért (mint korábban írtam) ha mákod van jó pénzt kaszálhatsz. A VHS-ért szerintem 1-2e-nek már örülni kell, dvd-k esetében talán 2-5e forint, LP-knél meg tudni kéne állapotot és kiadást 1-2 lemez szerintem gyorsan elmenne a 400-600 Ft kategóriában - van 1-2 lemezed ami talán 1000-1500Ftért is elmegy ha jó állapotú, de a nagy része (hofik, magyar cover válogatások pl gyakorlatilag eladhatatlanok mert ezek azok amik annó konkrétan mindenkinek megvoltak).
LP-kről tárgyalhatunk esetleg mert van pár aminek a borítója így hirtelen ránézésre szebb mint az én példányom (illetve van 1-2 ami nekem meg sincs).
A fentiek szigorúan saját vélemények majd a többiek is hozzászólnak.