Bakelit lemezekről, gyűjteményekről,egy elfeledett korszakról
  • narumon
    No a tegnapinak megfelelően ezek tuti nem kellenek:

Bruce Springsteen - Born in the USA (holland) borító türhető állapotban a lemez emlékeim szerint egész jóban
    Tanita Tikaram - Ancient Heart (Magyar) borító koszosas - lemez egészen szép kivéve egy számban egy komplett karcot (szerintem nem ugrik de biztosan belehallatszik)
    Carl Orff - Carmina Burana (cseh) - cseh filharmonikusok, szép borító szép lemez meg kiskönyv is van benne
    Dire Straits - Brothers in Arms - kopottas borító, sercegős lemez (lehet hogy csak mosás kéne neki) szerintem Yugo kiadás
    Mc Hammer - Please Hammer Dont hurt em (UK) hibátlan példányként vettem vaterán (jellemző) helyette inkább VG+/VG-re értékelném. Serceg.
    Sheila E - Romance 1600 (német) olyan VG borító és VG+ lemez
    Famous Western Film Melodies - (cseh) NM/NM
    Shakin Stevens - Shaky (yugo) viseltes borító a lemez ránézésre nem vészes
    Pointer Sisters - Black and White (német) egészen jó állapotú lemez ránézésre
    Billy Ocean - Love zone (yugó) viseltes borító, belső tasak hiányzik a lemez ránézésre dzsuvás de nagy karcokat nem látok
    Greg Kihn Band - (német) jó állapot de fingom sincs mi ez :)
    Cissy Houston - lemezcím nincs gondolom debut album (1977) (talán USA nyomás) agészen tűrhető állapotban
    Elvis Presley - The Sun Sessions (yugo) egészen jó állapotban a lemezen szabad szemmel nem látok karcot csak kicsit poros (mosás valószínűleg megoldja)
    Debarge - Rhythm of the Night (USA) egészen jó állapotban
    Wet Wet Wet - Popped in Souled Out (UK) szintén egészen jó állapotban

ha valamelyik érdekel valakit akkor jelezd és közelebbről is megnézem, meg szabunk neki árat. :)