• Captain Sparrow
    Aki úgy kezdi nézni a filmet, hogy a Forest Gumppal hasonlítja persze, hogy nem jön be neki.Tim Burton meséket akkor hogy néztek?...én megnéztem eszembe sem jutott a másik film, szerintem full más mindkét film mondanivalója. Forest Gumpból jobban kihozták amit akartak, Benjamin Buttonból kevésbé, de attól függetlenül nagyon elgondolkodtató és egy filmben az a legjobb ha nem mutat be mindent, hagyja hogy elgondolkozz rajta..akár a saját életeddel öszekötve. Aki csak annyit mond rá, hogy szar, nézzen barátok köztöt vagy nézze meg 5 év múlva a filmet talán felfogja. Kevés olyan film van aminek ez a témája: halál, öregedés, tapasztalat, szerelem..és így egybe nagyon jól összehozták..nem nyálas..dráma. Brad Pitt is jól szerepelt szerintem, sok filmjét láttam eredeti szinkronnal és ez sokat számít mert van egy fajta stílusa, és Benjamin Buttonhoz jól illet.
    Az meg hogy megérdemli e a sok oscart vagy nem, nemérdekel xd személyes élménynek az utóbbi időben nekem a legjobb film volt, egyátalán nem unatkoztam rajta. Egyszer megnézheti mindenki, tanulhat is belőle..sok szemét film között, elég sok a mondanivalója.