• Hoz_Hun
    Írtam egy kis összegzést kivel mit találtam. Ezeket találtam az adott lánnyal és két tárgyat még nem találtam meg. A fehér kriksz-kralszok a fehérruhás lányt mutatják, míg a fekete karcok a farkas irányát a térképen. A fehér ruhás lány az esetek többségében, ha követjük elvezet az adott lány tárgyaihoz. Amúgy gyakran a farkas körül hetyeg és néha leragad egy cselekvéssornál. Ilyenkor valahol állni kell az erdőbe, mert akkor félni kezd a lány és automatikusan jön a fehérruhás lány, hogy visszavezesse az útra. Azt ne hagyjuk viszont kövessük. Bizonyos számú virág összeszedése után is kitesz egy-egy tárgy irányát a térképre.
    Abból én 111 db találtam. Vége fele már nem keresgéltem. Alapba a kenyér és bor van a kosárkában:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Itt megjegyzett halál ok csak az én véleményem

1. Ruby (fél lábán járógép van): ezüst golyó, toll, gyémánt, kétfejű maci, bakancs, lemez, mászóka, fal-spré (a falra kell vele sprézni), tolószék, tökfej, kocsi, virág
    Helyszín: Játszótér
    Farkas: szőke csávó
    Halál: megerőszakolják, elvágják a torkát

2. Robin (kapucnis kislány): halott madár, lufi, hinta, sírhely, injekció
    Helyszín: Temető; Farkas: farkasember; Halál: széttépik

3. Rose (feketeruhás): madár (élő), koponya, kút
    Helyszín: Tó; Farkas: ködember; Halál: vízbe fojtják

4. Scarlet (piros fejpántos): maszk, ruhaszárító ruhákkal, TV, pókháló
    Helyszín: Pavilon; Farkas: fehér hajú nő (ff?); Halál: megfojtják egy zongorahúrral

5. Ginger (vöröshajú): kisház és fa
    Helyszín: Tisztás; Farkas: vörös ruhás kisleány; Halál: /na ezt nem tudom/ de szöges drótkötéllel összekötik

6. Carmen (magas feketehajú): sör, tábortűz, kád
    Helyszín: Tábor; Farkas: favágó; Halál: megerőszakolják (kell?), baltával agyoncsapják