• Smithwarden
    Aha...
    Igazabol nem vettem eszre, felig furcsa es erdekes amiket irsz, azert is kerdeztem ra.

- "nagy kemper-mod" - vedeni kell a helyet ahol a ladak vannak, ez a lenyeg, ilyen szempontbol minden jatek "nagy kemper" mert valamit mindig vedeni kell es "loni mint allat", mit akarsz mast egy jatekban, vagy nem tiszta igazan mit is akarsz ezzel mondani...BF2-ben is van zaszlo amit kempelni kell es "loni mint allat" ha ennyire le akarsz egyszerusiteni mindent
    - "Be voltál zsúfolva egy kis területre" - nagy teruletek vannak es elegge szabadon lehet bejarni oket
    - "elbújni nem tudtál mert szétlőttek mindent" - nem lehet BC1ben szetloni mindent, a hazak tartofalai megmaradnak, ergo "el tudtal bujni" vegig valahova
    - "200 méterről egy domb tetejéről szarrá lőhetsz mindenkit" - na ilyen se tapasztaltam igazan..en se tudtam sokaig egy helyen kempelni es ha valaki kempelt egy dombrol akkor gyorsan meguntuk es kiszedtuk gond nelkul
    - "semmi csapat játék nem volt igaz minek" - ez altalaban igaz, mint minden publik jatekra, boxon raadasul altalaban alig van ismeros es MO-on nem is sokan liveoznak, ettol fuggetlenul soxor volt "csapatjatek", persze nem klan szintu, de megvartak tankkal, helivel, nyomtak a supportot / healt, probaltunk egyutt mozogni, tamadni, stb - ennel tobbet nehez publikon elvarni
    - BC2-ben viszont szet lehet majd mindent loni mar, ott viszont kivancsi leszek mennyi ideig lehet vedeni, kempelni egy adott helyet. De ez is jol meg volt oldva az 1-ben, mert nem volt kotelezo odamenni a ladakhoz elesiteni a robbanoszert, hanem messzirol is lehetett szet lehetett loni egy ido utan, tehat ha egy csapat jol vedett akkor is volt eselye a tamadoknak

Persze kinek a pap, kinek a papne, ha nem jon be nincs ezzel gond.
    Nem akarom en foggal-korommel vedeni, nem is fog mindenkinek tetszeni a jatek biztosan, de nekem tenyleg tokeletesen bejott a jatekmenet es a mod is, tobbszor nagyon izgalmas csatak voltak publikon, az utolso percben dolt el minden es mind a ket csapat nagyon megizzadt (a zaszlofoglalgatas reszemrol unalmasabb ennel joval, pedig azt is szeretem).
    Amugy te milyen jatekmodot tartasz / tartanal a legjobbnak?