• Smithwarden
    En nem szoktam semmit fanatikusan varni, mikor kijon belole egy demo vagy beta azutan mondom valamirol hogy tuti jo.
    DE a sajat BFBC1 tapasztalatok utan azt mondom hogy a 2 nagyon kiraly lesz fuggetlenul a jol osszevagott videoktol es ki tudja mekkora kamu szovegektol.
    Ha mar csak olyan lesz mint a BC1 akkor jo, de ez persze elvileg meg jobban tuningolt.
    BC2 motorja nem teljesen ujrairt motor ugye, hanem az 1es motor tovabbfejlesztve, a jatek inkabb egy komoly bovitese a BC1nek es boxon nekem bejott, szinte semmi gondom nincs vele, komoly hibat nem tudnek mondani rola, szinte csak jot, nagyon elvezetes a multi (+singlet szinte sose viszek vegig, de ezt vegigtoltam mert nagyon poenos es jo volt).
    Szerettem nagyon a BF2ot is, de ez kicsit mas lesz persze, viszont a sok eve kieheztetett BF-esek NAGY reszenek sztem be fog jonni tuti...
    Mondjuk nem is szabad semmit megvaltaskent varni, mert akkor biztosan csalodas lesz valamilyen szinten, es ilyen szempontbol igaz hogy majd ha kijon akkor derul ki igazan.