• blackfire001
    Gyerekek, most az előbb valami hatalmasat játszottam. ;)
    1-es szintű voltam, 2 v 2-ben játszottunk kb 4 percig. A csapattárs nagyon low volt... El is húzott, egyedül maradtam. (Én is low vagyok...)
    Még az első pontoknál voltunk. Járművekkel folyamatosan rombolgattam az A pontot, míg összdőlt, a B-hez (ami árokban van) meg behajtottam, aktiváltam, és vissza tank. Ezt megvalósítani jó sokáig eltartott. :S
    Aztán jöttek a kövi pontok is, és nemtudom már mióta játszottunk, de akk meg halikopterrel jött az egyik, másik meg egy tankban volt. Én meg bezzeg gyalog. :(
    Bokorból bokorba mentem, figyeltem az eget, ha nem láttam akkor meg csak hallgattam a heli hangját. Amikor távolodott kiugrottam, futás a kövi bozótba. XD
    Valahogyan felrobbantottam minden ilyen pontot. 1 maradt hátra, az uccsó.Sehogysem ment... :(
    Jött még egy gyerek, ezek a hülyék meg velem voltak elfoglalva. XD fedeztem a csávót, majd az uccsó pillanatban 1 bujotott a bombához, de vhogy az is meghalt. És nyertünk! ;)

Enginner voltam, tehát a járművezés jól ment. Ha meglőttek, és lement a HP, kiszáltam, és javítottam, vissza be, lőttem, megint ki. Meg használgattam a gépfegyvert is.

Hatalmas volt, nekem jobban bejött, mint amikor minden 10. méteren ellenfélbe botlok. :D Bár sokat is gondolkodtam. :(

Jah, és nem akadt. :D