Nem tudom, miért kell annyit sirbakolni. Ez egy igencsak béta állapot, de szerintem a sniperrel nincs semmi gond. Elüször engem is zavart, hogy kettö kell egy emberbe. De csak gyakorolni kell vele a fejlövést és egy is elég. Amugy meg persze sokakat zavar, hogy nem olyan a lövöldözés mint a cod ban. Itt minden fegyvernek van fizikája föleg a snipernek távolra. Nem mind1 milyen távolságra és azon belül hova célzol. Közelebb a fejeshez fejre kell célozni, de ha távolabb van a célpont feje felé és az sem mind1 mennyire felé.
Amugy meg megfigyeltem ez is csak olyan játék, mint a többi. Emberek töltik meg tartalommal. Ha jó támadó csapat és a 16 ból nem 10 snipázik hanam a dolgát csinálja marha élvezetes. Ha meg gyenge a csapat akkor kinlódás az egész. Amúgy meg codban sem haltak egybe az emberek nem tudom miért vannak egyesek odáig. Az is egy játék meg ez is. Igazából egy stílus még sem lehet egy az egyben összehasonlítani a kettőt. Ez pubon is igazi csapat játék az nem annyira. De mindkettőben megvannak a szeretni való dolgok.
Ami nekem tetszik a nem annyira harsány grafika, mint a MW2-ben
A fegyverek fizikája, a csapat orientáltság, a hangok, a rombolható környezet.
Jó lesz ez, aztán meglátjuk az igazi klán játékra jó lesz e vagy marad pub szinten elválik.