• marcellalex
    #51145
    emberek nálam nem fogadja el a cd-kulcsot a játék pedig eredeti és ha kreálni akarok profilt akkor nem fogadja el pedig az EA profilom adatait írom be és írtam egy üzenetet az EA terméktámogatásnak és ezt a levelet kaptam

    Tisztelt Felhasználó,



    Kérelmét, amelyet terméktámogatási központunknak címzett, rögzítettük .Szolgáltatásunk javításának érdekében ezentúl kizárólag a segítségnyújtó weboldalunkon keresztül lehet kapcsolatba lépni munkatársainkkal. A terméktámogatás honlapját a következő címen érheti el : http://termektamogatas.electronicarts.hu/



    Ezek a változtatások elősegítik ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásunk hatékonyságát. Hogy megkönnyítsük az új online jegyrendszer használatát, létrehoztunk egy használati útmutatót, amelyben megtalál minden információt, hogy kapcsolatba léphessen velünk. Kérjük, hogy minden szükséges adatot adjon meg a hibával kapcsolatban, hogy minél gyorsabban megoldást tudjunk találni a problémájára.



    Kérjük látogasson el a terméktámogatási oldalunkra az alábbi linken keresztül. A kérésére 24 órán belül (csak munkanapokon) válaszolunk.



    http://eahu.custhelp.com/cgi-bin/eahu.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_sid=cVBw5FWj&p_accessibility=0&p_redirect=&p_faqid=24127.



    Köszönjük, hogy kapcsolatba lépett velünk.



    Tisztelettel.



    Az Electronic Arts Terméktámogatás csoportja

    na most ezzel mit csináljak az a folsővel nem tudok mit csinálni az also meg hát az egészen fura dolgot csinál