Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
you: I have Battlefield Bad Company 2 digital deluxe edition, and I did not get the key to Vietnam. What should I do?
Tarikh: may I know from where did you purchase the game ?
you: in hungary
Tarikh: I would suggest you to please contact the retailer who should address your concern however the issue is retailer specific we don't have ability to generate the new code for the game
BFBC2/BF3 nick: Pr0kxY
Rányomok a keresõre és oda megyek ahol vannak, vagy ahol látok ismerõst.
Meg h conquest kedvem van, vagy rush kedvem <#smile>#smile>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Mellesleg hardverapróra nem lehet felrakni accountot.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak,mert van BF3 is,de azt nem akarom eladni.
Elértem vagy 2-es szintet,de nem jön be.
Hogyan kell a BFBC2-t és a windows 7-et beállítani, hogy rendes 5.1-ben halljam a játékot? Logi Z906-om van, koaxon összekötve az MSI Z68A-G45-ös lapommal. Ha a vlc playerben átállítom a hangot pl. az avatar-nál S/PDIF-re, akkor hibátlan, de a játékban olyan összevissza a hang, mintha mindenhonnan jönne mindenféle hang és a decode led sem világít. A játék tudja a DTS, Dolby hangot?
Ha nagyon nem fér bele a fenti kérdés, egy admin törölje!
Köszi,
Krisz
ON
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Lenne 2 kérdésem !
Battlefield BC2-vel vagy BF 3-al tudok nem eredetivel multizni ?
Ha lehet valamelyikkel valami részletes leírást tudnátok adni ? esetleg linket ? lehetõleg magyar linket!
köszönöm elõre is!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
egyébként minden más fut a gépen minden gáz nélkül, nem tudom mi lehet a gáz.
ezer év óta most elõször próbálom megszeretni valamelyik bf-et, erre tessék.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Átlagos emberek nem költenek több száz rugót ilyen gépekre.
Teszteld le egy másik kártyával.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
frissen feltelepített játéknál gyakran majd az egész képernyõt beborítja egy villódzó, mozaikszerû, különbözõ színû valami.
nem tudtok erre megoldást?
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
Csakhogy közben vettem egy másik keyt a g2play oldalon.Jelenleg 11-es szinten van ha valakinek kell akkor dobjon egy emilt [email protected]
az ára 3 rongy.
Ennek is lockolt már a bootloadere?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tudom írjak nekik.
De hova és mit?
nem vagyok angolban erõs.
Ennek is lockolt már a bootloadere?