KaBuTo666#50009
Az bizony metilalkoholosan igaz, hogy kúúúúrvára nem jó egyedül vagy a "csapattársaiddal" játszani egy klán ellen...ezért lépek le azokról a szerverekről ahol ha már látom hogy 10en vannak klántagok egy csapatban, bye adios és még nem is törtem össze a billentyűzetemet...mondjuk max 5en vannak akkor azért megpróbálom a lehetetlent - de ha azt látom hogy semmi értelme mert elég szar hogy egyedül megyek 5 klántag ellen csak mert az egyiket kilövöm aztán szól ts-n vagy átszól a másik szobába a másik négynek hogy ott tárazok és máris 4 emberrel találom szembe magam, vicc, de van hogy jól sül el a dolog és én nevetek a végén...bár mégse, mert szerintük cheater vagyok és kicket kapok. Ez van. Szerencsére szerverekből nincs hiány, csak hát ez is az emberi ideget teszi határra...:D De ahogy látom nem vagy egy full nyugodt ember...:D Azért szép hangnemben is leírhattad volna, még is csak egy klán, ő helyükben te is leszarnád ezt az egészet, nekik így jó hogy egy csapatban vannak és folyamatosan nyerik a meccseket (vagy nem).