51658
-
#50010 Ha,meg igazat is beszelt volna pedig,nem... -
KaBuTo666 #50009 Az bizony metilalkoholosan igaz, hogy kúúúúrvára nem jó egyedül vagy a "csapattársaiddal" játszani egy klán ellen...ezért lépek le azokról a szerverekről ahol ha már látom hogy 10en vannak klántagok egy csapatban, bye adios és még nem is törtem össze a billentyűzetemet...mondjuk max 5en vannak akkor azért megpróbálom a lehetetlent - de ha azt látom hogy semmi értelme mert elég szar hogy egyedül megyek 5 klántag ellen csak mert az egyiket kilövöm aztán szól ts-n vagy átszól a másik szobába a másik négynek hogy ott tárazok és máris 4 emberrel találom szembe magam, vicc, de van hogy jól sül el a dolog és én nevetek a végén...bár mégse, mert szerintük cheater vagyok és kicket kapok. Ez van. Szerencsére szerverekből nincs hiány, csak hát ez is az emberi ideget teszi határra...:D De ahogy látom nem vagy egy full nyugodt ember...:D Azért szép hangnemben is leírhattad volna, még is csak egy klán, ő helyükben te is leszarnád ezt az egészet, nekik így jó hogy egy csapatban vannak és folyamatosan nyerik a meccseket (vagy nem). -
#50008 Nektek megy a játék? Újabban tegnap óta "connection to the game server has been lost"-tal kidob vagy be sem enged. Ez utóbbi inkább a jellemző. De egyik szerveren sem tudok játszani. -
KaBuTo666 #50007 szép ték... -
#50006 Nem,most csak,szar:D -
#50005 Már megint karbantartanak?!?!?! -
eugabesz #50004 Hát ja...van ugyan "keverő mód" az admin-progiban,de nem szívesen használtam/tuk,mert akkor meg azért folyik a rinya,hogy most álltam át a csapatomhoz,oszt visszadobott,meg miért pont engem rakott át,meg kiharcoltam a győzelmet és áttett...kb az ilyen és ehhez hasonló hsz.-ek miatt mellőzött ez a beállítás.
Nekem mind1 éppen,ez a játéknak részemről ad acta,többet idegesít,mint szórakoztat,elveszítette eredeti célját. -
#50003 Nem nagy érdem OP csapatban első lenni.
Mindig is utáltam, amikor egy oldal úgy beáll, hogy teljesen OP lesz. -
Gonz0 #50002 Csak a "szánalom" szócska alapján gondoltam, hogy nem zártad őket a szívedbe. Egyébként gondolom tudod, hogy nem olyan egyszerű átállni a másik oldalra, főleg ha már egyszer átálltál. Szóval közel sem biztos, hogy azért voltak egy oldalon hogy téged szivathassanak.
Mondjuk azért most már kezdek kiváncsi lenni, hogy mennyi is volt az a fél cordha számszerint. Csak mert a cordhának 50+ regisztrált tagja van és gyanús hogy nem volt fenn a fele a szerveren, pláne nem az egyik oldalon. -
Efrít #50001 Amúgy meg a legnagyobb baja az egésznek még mindig az adminolhatóság teljes mellőzése, illetve elhanyagolása, remélem ez a bf3ban valamelyest javulni fog.Bár nem várok olyan profi admin programot ott se,mint ami anno a cshez volt. -
Efrít #50000 Publicon szerintem alap, hogy egál csapatelosztás kéne, mert amúgy nagyon megöli a játékot, mind1 hogy a szopóágon vagy e vagy azok között, akik nem engedik ki a másikat a kezdőjükről.
A mi szerverünkön, mi is egyoldalra álltunk, de gabesz soha nem a leglowabb embert tette át, mikor embert cserélt adminból, hanem valami jobbat, és így nem volt egyoldalú, vagy szenvedtünk,mert mi voltunk gyengébbek.
mellesleg, nem tudom, honnan vetted, hogy bajom van a cordhásokkal, mert nincs,csak tegnap mikor szidtam a saját csapatom, és közben próbáltam őket ösztökélni a jobb játékra, akkor onnan valameik beleszólt, gondolom azért, hogy ne legyen elrontva a statja. -
Gonz0 #49999 "tegnap nyomtunk egyet a srácokkal a battlefield.hu-n, igen érdekes volt, igazi retardált banda volt fönt az egyik oldalon /persze minket ide sorsolt..../"
Nem értem miért fáj neked, hogy a cordhasok egy oldalon vannak.. te is egy oldalon voltál a haverjaiddal.. Egyébként meg, ha jól emlékszem a cordhások nem csak a bf.hu publik lámái között tudtak érvényesülni. Te mit is tettél le az asztalra, hogy ilyen nagy hangon nyilatkozol róluk? -
Efrít #49998 eugabesz : sose rejtőzködtem :) -
Efrít #49997 najo, egy kicsit én is büszke voltam magamra, igazad van -
Gonz0 #49996 Megható történet.. várjál elmorzsolok egy könycseppet érted.. btw az utolsó mondat mi, ha nem nyálverés? -
eugabesz #49995 Le vagy bukva... -
Efrít #49994 tegnap nyomtunk egyet a srácokkal a battlefield.hu-n, igen érdekes volt, igazi retardált banda volt fönt az egyik oldalon /persze minket ide sorsolt..../, mig a másik oldalon a fél cordha....és mien büszkék voltak magukra hogy ott tudtak érvényesülni.....szánalom......mikor a torrent miatt kivágott, majd vissza, és betett hozzájuk egyből első lettem, de legalább nem vertem a nyálam rá.... -
#49993 Tobb loszer a tarban. -
Ry0K3N #49992 Miért használják sokan az SV98-at sniperként? Az alap jobb nála tudtommal. -
KaBuTo666 #49991 Hentes vagy, pék a hobbid. -
Efrít #49990 A heavy metal szerintem is sivár.Ugyan annyi objektum van rajta mint mondjuk egy laguna presán, csak nagyobb területen szétosztva, ez adja sivárságát. -
Gyuszopapa #49989 Dehát én pék vagyok. -
Madmano #49988 Tegnap így jártam én is.Kiléptem,beléptem,aztán működött..... -
Leky #49987 Titeket beenged valahová? Azt írja ki, hogy a "kapcsolat megszakadt a játék szerverrel, próbálja később..." Tegnap este(éjjel) és most (fél kettő) is ez van. Reggel simán beengedett. Vagy már gőz erővel a Bf3-at alakítják? -
#49986 Ezt próbáltad volna elérni Deathmatch-ben... -
#49985 Legjobb map! -
eugabesz #49984 Bejegyzés a hajónaplóba:
...04.11.szerda:
Kapitány: Az első tiszt ma részeg volt.
...04.11:
Első tiszt: A kapitány ma józan volt. -
KaBuTo666 #49983 Ma megyek henteshez darált húsért, azaz megyek hozzád szóval tegyél el nekem 2 kg darált húst. -
Gyuszopapa #49982 Ittál? -
KaBuTo666 #49981 Amúgy a te fajtád csapatban csak hátrány. Kill nem nagyon van ha csak nem hentes késsel rohangál két nagy marhaszelettel a mellkason ami golyóálló mellényként funkciónál. A bárány bordát már meg se említeném, amit macheteként dobáltok. A két here (vagy egy here) zacskót meg gránátként használjátok, de hatástalan mert a hatótávolsága pinacsőméretű. -
#49980 na ma sikerült Oasison két 6-os és egy nyolcas killstreak, jeee -
Gyuszopapa #49979 HC-ban elmegy,bujkálva az egy-két kemphelyen úgy lehetsz a pálya ördöge.De a ti fajtátok egy régebbi bf játékban símán elvérezne mert ott kell ám taktikázni is nem csak kempelni mert kapsz a fejedre egy kis tüzérséget vagy járművet esetleg egyszer csak lekéselnek csak úgy véletlenül. -
KaBuTo666 #49978 Kevés a jármű és jól belátható tiszta a map így gyalogosként nem sok esélyed van mert egy vak is bedarál helivel annyira jó látható az ember, stb, csövesen cső pálya, stb. Elmegy diétás kólával tényleg, de én inkább várom a bf3 féle conquest mapokat és még a végén többé nem megyek rushra...
Ennyi, köszöntem. -
SzinesGeza #49977 Heavy Metal üres?!
Nektek tényleg ízetlen a sz.r is. :) -
KaBuTo666 #49976 Hát akkor rendesen hátba fogom knifeolni a kempereket, fuck yeah. -
Gyuszopapa #49975 A Heavy metál annyira nekem se tetszik olyan üresnek érzem.
Ja a BF3 tényleg neked való kemp megy ezerrel még conquestben is. -
KaBuTo666 #49974 Conquest csak nagy mappal érdekel...heavy metal annyira nem jött be, viszont a BF3 már felmutatott valamit így a conquest mód érdekbe került. -
Gyuszopapa #49973 Ja Conquestben elvéreznél skillesebb ellenfelek ellen,ezt te is jól tudod. -
KaBuTo666 #49972 Tudás. Erő. Hatalom. -
Gyuszopapa #49971 Kemp.