KaBuTo666#48857
Mindig a járművekről beszélünk hogy az milyen nehéz a codosoknak...de bakker egyszerűen alapból [ most a bc2ről beszélek inkább mert a bf3 nem jött ki] lőni se tudnak normálisan egy kis fizikával és visszarúgással megáldott fegyverrel ahol meglepő módon nem síkban mennek a golyók és nem 2 golyó kell a lábujjba a halálhoz. Mert ugye hozzá szoktak a nincs fizika nincs visszarúgáshoz codban, bc2 meg meglepte őket [igen sajnos egy tár egy ellenfél olykor, hiba - HC megoldás blablabla csak hogy ne kezdjenek itt el okoskodni egyesek]...ma is az egyik low 11 lvl a bázisunkon elkezdett oldalba lőni, nézem ki a lóhere lő, belém lőtt 1 tárat AEKkel, aztán még egy tárat pisztolyból [asszem WII volt] a fejem fölé vagy mellé vagy épp galambot próbált lelőni az égből...nyilván utána szépen nyugodtan lelőttem még tárazott :D...kérdeztem is tőle hogy csak nem codból jöttél mert olcsó volt a játék...hát nem DE? :-) Mert ugye azt hitte hogy oldalba úgy könnyen kinyír ha csak nyomja a bal egér gombot. :D Értelmes. Kb. ugyanez a sztori volt mikor hátba próbált valaki lőni kevés sikerrel, esély 100% ott volt még le is késelhetett volna de ennyi ész meg ugye szintén codos volt mert szeretem megkérdezni ezektől. Sok ilyen sztori volt, de ma ehhez volt szerencsém.