• Lunatic83
    #487
    A kocsik nagyobb sebességet, a tankok nagyobb erőt kaptak. Utóbbira az épületek rombolásához, valamint a lejtőkön való akadálymentes közlekedés miatt volt szükség. A helikopterek új irányítási rendszert kaptak. A már jól ismert UH-60 szállítóheli egy 4 fős szakasznak, valamit egy pilótának ad helyet. A 4 utas 2db erős minigunnal osztja a halált az égből, míg a maradég 2 ember saját felszerelését használhatja. A mobil légvédelem természetesen most is le tudja szedni, így nagyon jó pilótákra lesz szükség.

    A BMD-AA, ugyanis ez a neve a mobil légvédelemnek egy könnyűpáncélzatú harckocsi. A lövegtorony 2db 23mmes légelhárító ágyúnak ad helyet, amivel nem csak a helikoptert, hanem szinte mindent képes szitává lőni. A vezető mellett 2 utas kap helyet, akik az oldalankénti 1-1 géppuskát kezelik.

    A nagyok mellett a pici gépek is helyet kapnak a játék új részében. A Quad 2 embert képes az eddig látott legnagyobb sebességgel átröpíteni a harcmezőn. Pici, gyors, és jól manőverezhető, tehát az erdőben nagyon jó lesz kereket oldani a közelgő túlerő elől. A sofőr egy utast magával vihet. Egy ugyancsak 2 személyes, ámde vízi jármű is készülőben van a nyílt vízfelületek mihamarabbi átszelésére. Az utóbbi 2 gépnél mind a 2 esetben az utasnak teljes hozzáférése van a felszereléséhez.