• RAMyMamy
    mikor beléptem, azt a meccset elveszítettük, de utána zsinórban nyertünk 3-4-et és igen, voltak sznájperes kemperek (én is kempeltem kicsit ), de azokat szépen levadásztam. meg a hülye ellenség természetesen egyedül vitte a kistankot, szépen odamentem hozzá és c4-gyel bumm... ja, ezen 4-5 játék alatt olyan bugokkal találkoztam, amikkel még sosem, már kb. a hajamat téptem, hogy ez WTF?! az egyik havas pályán "beszakadt" alattam a jég, azaz kiestem a textúrából (vagy hogymondják ezt:D), kiírta, hogy elhagytam a harcmezőt és menjek vissza, de az istenért se tudtam onnan kiugrani, nagyon fasza... valami ehhez hasonló volt. utána a következő dzsungeles pályán beszorultam a fák közé és nem tudtam sehogyan se kijutni onnan, gondoltam rá, hogy öngyi leszek, de mégsem... aztán lett is onnan fasza 3 killem, mert nem vettek észre, pedig a hangot hallották, csak nem tudták, hogy honnan jön:D aztán kaptam egy granyót ajándékba. ezt viszont sikerült levideóznom
    múltkor meg olyat láttam, hogy a tank vitte magával vagy 50-60 méterre a fát, vicces volt:D de sajna nem tudtam levideózni, csak a végét, ott meg már leesett róla a fa XD