51658
  • nandorb
    Bocs en full arban vettem meg a jatekot,es sajnalom a 100koruli wart amit lejatszottam+ public ido utan meguntam. csipa vs. csipa hulyeseg lamak jatszanak csipakkal mert azt hiszik 1golyo 1kill csakhogy ez nem cod.
  • RAMyMamy
    mikor beléptem, azt a meccset elveszítettük, de utána zsinórban nyertünk 3-4-et és igen, voltak sznájperes kemperek (én is kempeltem kicsit ), de azokat szépen levadásztam. meg a hülye ellenség természetesen egyedül vitte a kistankot, szépen odamentem hozzá és c4-gyel bumm... ja, ezen 4-5 játék alatt olyan bugokkal találkoztam, amikkel még sosem, már kb. a hajamat téptem, hogy ez WTF?! az egyik havas pályán "beszakadt" alattam a jég, azaz kiestem a textúrából (vagy hogymondják ezt:D), kiírta, hogy elhagytam a harcmezőt és menjek vissza, de az istenért se tudtam onnan kiugrani, nagyon fasza... valami ehhez hasonló volt. utána a következő dzsungeles pályán beszorultam a fák közé és nem tudtam sehogyan se kijutni onnan, gondoltam rá, hogy öngyi leszek, de mégsem... aztán lett is onnan fasza 3 killem, mert nem vettek észre, pedig a hangot hallották, csak nem tudták, hogy honnan jön:D aztán kaptam egy granyót ajándékba. ezt viszont sikerült levideóznom
    múltkor meg olyat láttam, hogy a tank vitte magával vagy 50-60 méterre a fát, vicces volt:D de sajna nem tudtam levideózni, csak a végét, ott meg már leesett róla a fa XD
  • Nagydög
    Pedig nem. Egy helyen igazan zavaro, ha tamado vagy rushban, es a sajat csapatod kempel.
  • lac coo
    Dehogynem, én futok, többiek kempelnek :DDDD
    Aki azt mondja hogy ebben a játékban nem komoly probléma a sok kemper, az hazudik vagy maga is kemper ! :DDD

Mondjuk kurva sokat játszottam BF2-vel, ott ilyen nem volt, egész egyszerűen nem volt hol kempelni. Legalább is nem volt minden 5 méterben egy jól védett hely ...
  • Cris99
    én nemszoktam soha mert utálom csak a pin miatt, de lehetetlen mert folyton a legbalfaszabb csapatba kerülök meg mindenki campel
  • Cris99
    akkor örülj mert nagyon mákos vagy :D
  • RAMyMamy
    én is tegnap este nagyon jót DM-eztem
  • Nagydög
    En nem tudom, mi a francot akarsz?! Lovasrohamot? Ez alapvetoen nem egy run&gun jatek.
  • tescodr
    istenem hát elég vegyes érzelmeim vannak a játékkal megvettem mert a beta jó volt erre mit látok kemper hegyek hitbox bugok... rám spawnoló ellenfelek.. nevetséges komolyan rálövök a fejére sniperrel találatot jelzi de meghalni nem akar persze ő lelő és látom hogy 70hp-ja van.. szánalmas
  • McCartman
    a cdgalaxisos leárazáskor sikerült megvenni 1 hónapja , rá 2 hétre már adtam is el.
    csalódás volt , reméljük bf3 jobb lesz.
  • lac coo
    Lehet én járok rossz helyre, de egy kör alatt legalább 20 embert látok kempelni ....

DM-ek még elmennek, ott azért mozog mindenki, de azt meg értelmetlen játéknak tartom, nem járok ilyenekre .
  • Nagydög
    Uhum. Nem akarsz esetleg visszaballagni Quakeezni? Az instagib nagyon szorakoztato. Se bokrok, se hazak...
  • Czdano
    Nem tudom te milyen szervereket találsz, de én nekem a squad dmek mindig pörgősek és rohanósak voltak akár hc-n akár sima szerón, és sose kempelt senki.

Nem értem ezt a sírást a camperek miatt..
  • Cris99
    az ellen campelt
    na megnézném te hogy játszasz, jöhetnél csipa vs csipa xD
  • lac coo
    Nem, nem az első, de ha neked ez jó játék, jó szórakozást hozzá ! :DDD

szeva !

• lac coo
    De mondjuk változnak az idők... régen pl teljesen természetes volt, hogy nem rakétázunk bele a tömegbe .És kifejezetten szégyen volt, ha valaki kempelt !
  • nandorb
    Gondolom,ez az elso BF jatekod:D

Teljesiteni nemtudsz csak okoskodni hogy mivolna jo. Ott a gond hogy nem a te elkepzelesed alapjan csinaljak a jatekot hanem a fejlesztok szerint.
  • lac coo
    Én medik öngyógyítását kapásból kivenném a játékból. Meg fregre alig adnék pontot,sniper darabszámot korlátoznám egy csomó ház bejáratát befalaznám, lenne ott normális játék azonnal :DDD
  • nandorb
    Bena vagy, HC akar nem HC siman egyedul megnyerem annal tobb frag jut nekem nemkell agodni meg a tobbi csicska meghal. Stb. Medikkel kell rohanni a tobbi kerdeses ki mit szeret.
  • lac coo
    Rosszul mondtam,már kifizettem :D
  • Cris99
    mondom rámegyek a pinekre mert unlock má ugyselesz ne unjam annyira, aztán van egy olyan hogy nyerj egy squad deathmatch-et, hát kb 2kör után be is zártam úgy felhúztak b+, az összes campelt, de most nem túlzok, csipával néztem direkt mitcsinál ott kuporog a bokorban, sarokban, stb és vár a fragre. csak röhögni tudtam hogy szülnek a világra ekkora lámákat....
    lehetne tényleg ilyen szavazós kick vagy ban a shotgun hc sniperek ellen is -.-
  • Nagydög
    Lemondod az elorendelest! Nem szomorkodsz!

A rengeteg problemaval(amelyek kozul a jatekosok a sulyosabbak kozt vannak) megvert BC2-ben azert csak van 380 oram meg nekem is.
  • lac coo
    Értem, de ez engem nem vigasztal, bármi is az ok, én nagyon nem élvezem.
    Néha igen, de az ritka .

No most BF3-ba meg leárazás nélkül is özönlenek az alacsony szintűek, ott mi lesz ...? :D
  • Cris99
    Mondom a játékosok teszik tönre ezt már, főleg a leárazások óta.. rengeteg alacsony szintű noob-ot látni, tisztelet a kivételnek!
  • lac coo
    Ezt a játékot nem igen lehet eladni, igaz ? :)

Kicsit beleuntam, akárhová megyek játékélmény nulla ( vagy az én igényeim mások ) :D

Nagy eszemmel BF3-at is előrendeltem, jó lesz,ha ez is ilyen lesz, az is jó vétel volt :DDD
  • Nagydög
    Egy hazak kozott forgolodo tanknal egyaltalan nem folosleges, csak en felkaru oriasnak(abbol is csak olyan kisebb fajtanak) erzem magam a koax nelkul.
  • eugabesz
    Detektor,mutatja az ellent -nagyobb hatósugárban,mint az átlag- ha közeledik hozzád...haszna 0
  • OWEN24
    Már megvan, játék közben kell választani, nem a menüben :)
    a "V elect" perk avgy mi mire jó?
  • Nagydög
    Ize... Ugye utana azt a classt valasztod, amelyiknel beallitottad?
  • Nagydög
    Asszem del billentyuvel lehet torolni.
  • gsg16
    próbáltad játékon belül beállítani azokat a gombokat,amiket használni szeretnél?amúgy szerintem nem sok értelme van billentyűzettel,és joy-al irányítani.sokkal egyszerűbb csak joy-al.
  • pett3rson
    köszönöm szépen.
  • eugabesz
    Úgy keress hogy HUN,vagy név szerint.A szerver keresőt reseteld le előtte,ne legyen se pipa,se kereszt egyik előtt sem.
  • pett3rson
    egyébként amik itt vannak szerók, hogy legegyszerűbb belépni? beírom az ip-t a keresőbe? más?
  • Cris99
    akk az xD
  • pett3rson
    szerintem Te a dögcédulára gondolsz :) valószínű akkor adja ha sokkal magasabb szintű emberkét kéelsz meg..de lehet más az oka. Nekem van már mindenféle, bronz, ezüst, arany :)
  • Donchicco
    Na kipróbáltam gsg16 által linkelt BFBC2_JS_Fix -et.
    Ez működik,csak én nem használok mindent a joyon (forgás,lövés és az orr emelése,döntése.A többit bill.-el oldom meg úgy szoktam hozzá BF2-ben...)
    Kitörölni bizonyos funkciókat hogyan lehet,mert arra nem jöttem rá?
    Csak az összes törlése van ott,egy-egy kiosztást miért nem lehet törölni?
  • lac coo
    Hát csillagnak csillag , mittudomén mi a neve :)
  • Cris99
    medál? nem csillag? mert azt 100killenként
  • lac coo
    Az arany medált azt mire adja ?
    Vagy van ezekről valahol valami magyar leírás?