Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cris99
Na elmész a tudod hova<#mf1>
Tej 4 ever, én legtöbbet kakakósan tolom az igaz 😊

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

szomferi
na, még itt vannak, szerencsére el tudtam olvasni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

FSpofon

Arab money

byzhouse
addig offolhatunk? (csak,hogy legyen munkád) 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

"Bill-el meg nem találsz el szinte semmit"?

Errõl a vicc jut eszembe mikor a férj mondja a feleségnek:
- Anyukám, gyere már ide. Hát már két hete nem dugtunk.
- Hát te!

Smithwarden
"Sokkat" ja.
De lehet nem annyit, mint amennyi "fassagot" te szoktal irni minden mashoz.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
8tól törlöm a tejes repcsis off topik posztokat. Ne mondjátok, hogy nem szóltam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nandorb
Sokkat konyitasz a temakhoz... Az biztos.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Smithwarden
Durvan megy mar az offolas...

(Csak annyit irok ehhez a temahoz, hogy a tej sajnos total egezsegtelen.
Kalcium, feherje, stb...csakhogy ez alig bir beepulni a szervezetbe es total savasit, tehat a vegen eppen a csontokbol vonja el a kalciumot.
Fuggetlen statisztikak alapjan azokban az orszagokban, ahol semmi allati tejet nem vesznek magukhoz, azokban sokkal kevesebb a csonttores/csontritkulas.
Akinek van kedve olvasson utana komolyabban es nem kell feltetlen hinni az osregi "kutatasoknak" es a marketingnek.)

De hat ez egy BC2 topik faxom. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

byzhouse
1. igen
2. nem

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Eleg sok olyan ember el, aki fobe lotte magat, valahogy megis tulelte. Mire kovetkeztetunk ebbol?
1. A fobeloves tulelesi eselye alacsony, de nem nulla?
2. A fobeloves egeszseges?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

lac coo
Én is sokat ittam, bicajjal jártam a tejért minden nap, falun nõttem fel, ennek ellenére bizton állítom amit lentebb írtam 😊

ON /

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

bajgunar
Mégis itt vok!
lac coo
Állatok testnedveit nem isszuk fertõtlenítés nélkül ! 😊

bajgunar
Én is ittam, nem is keveset! A friss, bögrébe fejt tényleg testmeleg az igazi. Ami még a fejéstõl habzik! <#finom>
Csaj a sok tejtõl fehérje érzékeny lettem, annyit ittam!
Olyankor tiszta piros kiütéses lettem, ezért vissza kellett venni a túlzott fehérje fogyasztást! Még a csarnokba is toltam "malackergetõn" a nagy tejeskannákban a sok tejet. Ott bele kellett önteni egy óriási kádba, amibõl ha megtelt egy tartájos autóba fejték át.
Ott a csarnok-ban is milyen fennséges illat volt! <#finom>
Én szívesen írnék arról is,mennyire gagyi lett az új pach...lécci intézz nekem egyet.

[IRAM] leader

Czdano
Hány emberrõl hallottál aki belehalt a házitejbe? Életveszélyes? ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Eléggé elmentünk offba. Próbáljátok kiheverni, mert kapni fogok a fejemre.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én utáltam,mert mindig nekem kellett köpülni a vajat,mert én voltam a legkisebb,de az íze aztán mindenért kárpótolt...ha rátetted a sütõbõl kivett,forró krumplira,szépen szétolvadt....hmm.Nem szaladgált ide-oda a tetején mint a mostaniak.

[IRAM] leader

lac coo
Mert sok benne az egészségtelen zsír ! 😊
Meg mert pasztörizálatlanul életveszélyes baktériumokat ihatsz meg vele...! 😊

Czdano
Mai napig házitejet iszunk <#eljen> 100x jobb, a bolti hozzá képest víz

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

IMYke2.0.0.0
Ivott itt bárki IGAZI tejet?!

Tudjátok azt, amit elõtted fejtek ki a tehénbõl, még testforró, és elõtted szûrik meg, majd kapsz hozzá finom, friss kenyeret, és ízesítés nélkül nyomhatod magadba.

Mert én bizony így nõttem fel. Szép és okos ember lettem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A tej nem is forrásból jön....hogy mit nem hisznek egyesek....édes jó...<#idiota><#nezze><#hawaii>

[IRAM] leader

Piszkos  Fred
Nézd, ez attól függ hogy mit és hol veszel. Piacon, ellenõrizhetõ forrásból kitûnõ tejet lehet venni.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

byzhouse
mostani tejeket nem nevezném tejnek :|

lac coo
Nem feltétlen erre gondoltam...

DarkSector
Drága hobbi.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nandorb
Hatja kb. olyan a szamitogep mint maga az ordog a hazban.

lac coo
A számítógépnél mint hobbi, bármi jobb !!!
Ezt saját tapasztalatból mondom, 30-40 körül mindenki rájön majd ....

DarkSector
A szádon a nikotint fújod ki? ok.

Hát a tej az finom részemrõl és azért iszom, nem muszájból.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
nem füstöt szívsz hanem nikotint
tejet sem azért isszuk mert olyan kellemesen csúszik az a fehér folyadék

Arab money

byzhouse
napoznék,fürödnék meg minden egyebet 😊

En is. Legalabbis nalam a hobbi, szorakozas, kulonben nem sok ertelme van. Es nem, en nem rohognelek ki, ha azt mondanad, hogy az uszas a hobbid.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Czdano
Hobbiról beszéltem, ne legyünk már ilyenek :> Amúgy ízlések és pofonok, én senkit se röhögök ki a hobbija miatt, mindenkinek saját dolga mivel cseszi el a szabad óráit..

>részemrõl a helis, hobbis, cigis, pénzelivós téma lezárva<

"...aki ilyen tengerparton és ennyi nõ között játék repülõvel szórakozik azt nagyon sajnálom."

Mert, te mit csinalnal konkretan? Nem a lucskos almaidra gondoltam, hanem IRL. <#ravasz1>

#47335 Valaki meg kirohogne, ha azt mondanad, hogy te szabadidodben, szorakozaskeppen uszol.

Cris99
A modellezõs átlagéletkort tuti 20felett van!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Czdano
Most írtad le nagyon jól a lényeget -> családapák. Persze, munka után biztos jól esik szórakozni egy ilyen kis nyavalyással, én ezt megértem. De 19 éves fejjel számomra valószínûleg nem ez a legélvezetesebb hobbi, hanem inkább úszok, edzek, haverokkal lógok. Látom páran félreértettek, nem, nem az a típus vagyok aki minden pénteken megy a szórakozóhelyekre elb@szni többezer forintokat cigire és piára. Szerintem a korosztályomból én még abba a kategóriába tartozok, amelyik megbecsüli a pénz értékét, mert apuci nem tehette meg azt hogy mindent a seggem alá rakjon. Ezért a gépért amirõl most írok, 4 hetet dolgoztam egy retkes dinnyeföldön, és mindössze 60-at kaptam kézhez, szóval szerintem tisztában vagyok a pénz értékével (persze nem annyira mint az idõsebb felnõttek), és nem dobom ki csak úgy az ablakon havonta/hétvégente.

Remélem így már érthetõ az álláspontom és nem harapjátok el többször a torkomat mert leírom a véleményem :>

#47325 Persze hogy nem tudnám micsoda mert még nem láttam olyat, de gondolom te anyudból úgy pottyantál ki hogy az összes helialkatrész nevét tudtad! <#miaz>

Valahogy abban megis jobb volt vezetni oket.

nandorb
BC2 heli vezetese sokkal de sokkal egyszerubb mint a BF2-heli vezetesse. Nincsenek olyan komoly trukkok. Csak a beallitast kell beallitani es maris egyszeru egerrel vezetni.

byzhouse
ok. szia!

DarkSector
Mondjuk én is az értelmetlen ivászatot hanyagolom, meg hogy füstöt szívogassak, a cigit nem vágom de maradi vagyok gondolom hogy miért kell füstöt szivni??!!
Nah mindegy. Én ha alkalom van iszok ismerõsõkre...névnap-születésnap stb, de hogy csak magamtól elmenjek kocsmázni az ki van csukva.

Ráadásul az alkohol csontritkulást okoz idõs korban ha túlzásba viszi valaki, meg hasoló betegségeket nekem nem hiányzik.

De mondom ha lenne pénzem se tenném így meg hogy nincs gondolkodnom sem kell hogy vegyek-e vagy nem. 😊

Cris99
"játék repülõ" látszik hogy semmit se tudsz...
Ha olyan játék próbáljuk már meg havernál hogy a benzines t-rexe simogatna-e téged vagy ketté vágna és szörnyethalnál, oké? 😊
Ennyi erõvel a versenyzés is hülyeség mert ott is vannak csajok, pózolnak a kocsikkal meg stb...

Cris99
Én úgy vagyok, hogy inkább KÉZZEL fogható dolgot veszek pl 5rugóból mint pl mások egybõl "na igyuk el" holt részegek, hülyék is, össze-vissza hánynak ennek van értelme, vagy cigit vesznek ami megint totál hülyeség, madagat károsítod elszívod azt semmi... az ital úgyszint...

byzhouse
na hagyjuk ezt a nyomorék repülõs témát. aki ilyen tengerparton és ennyi nõ között játék repülõvel szórakozik azt nagyon sajnálom.

/ON

DarkSector
Amúgy ez egy hobbi, ebben semmi gond nincs.
Van aki azt látja jónak hogy a mának él, és egyfolytában elviszi a buli a lóvét, van aki kicsit kevesebbet költ bulira, és egy általa választott hobbiba nyomja a lóvét, amit félre tud tenni a keresetébõl vagy kinek honnan van pénze.

És ezeknek az a lényege, hogy egy maradandó dolgot vesz rajta. Nem azért veszi mert a szomszédoknak mutogatja, hogy gyertek hogy repül, hanem saját szórakoztatására.
Reptetés közben is lehet inni szórakozni a haverokkal csak a heli majd kicsit ingadozni fog max repkedésnél. 😊

Vannak akik vesznek pecaszerelést és mennek horgászni, más makettezik, vagy valami.
Te gyûjtöd a sörösüvegeket, az is egy hobbi. 😊
Én meg a pénzt próbálom most gyûjteni, ez is hobbi...most így 2011-ben. 😛

DarkSector
Repültem énis régen mikor még ferihegynek hívták nah ott egy repülõvel, ott is sok család repült. 😊

Cris99
Nemtudom kezedbe adnék egy 6ch-s távot mit kezdenél vele 😄 aztse tudnád mi micsoda 😊

Amugy a felreertesek elkerulese vegett, nem kell miliomosnak lenni hozza. Teljesen atlagos csaladapak repulnek az ismeroseim kozott.

Cris99
Persze, csak nézem ahogy MAGÁTÓL repül <#nevetes1>
Meg tudod ez 5perc alatt kitanulható dolog 😄 Ez a típus ami nekem volt mindennel, Li-po töltõvel, 2 2200mah akksival, távval pár csere alkatrésszel, rotorlapáttal fõtegellyel ért kb 60-70et.

Czdano
És több ideig tudsz egyedül kimenni és nézni a helit, ja 😄DDD Abban viszont igazad van, hogy ha van egy ilyened, akkor már másra is nyilván van lovetta.