Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tej 4 ever, én legtöbbet kakakósan tolom az igaz 😊
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Bill-el meg nem találsz el szinte semmit"?
Errõl a vicc jut eszembe mikor a férj mondja a feleségnek:
- Anyukám, gyere már ide. Hát már két hete nem dugtunk.
- Hát te!
De lehet nem annyit, mint amennyi "fassagot" te szoktal irni minden mashoz.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
(Csak annyit irok ehhez a temahoz, hogy a tej sajnos total egezsegtelen.
Kalcium, feherje, stb...csakhogy ez alig bir beepulni a szervezetbe es total savasit, tehat a vegen eppen a csontokbol vonja el a kalciumot.
Fuggetlen statisztikak alapjan azokban az orszagokban, ahol semmi allati tejet nem vesznek magukhoz, azokban sokkal kevesebb a csonttores/csontritkulas.
Akinek van kedve olvasson utana komolyabban es nem kell feltetlen hinni az osregi "kutatasoknak" es a marketingnek.)
De hat ez egy BC2 topik faxom. :p
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
2. nem
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1. A fobeloves tulelesi eselye alacsony, de nem nulla?
2. A fobeloves egeszseges?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ON /
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Csaj a sok tejtõl fehérje érzékeny lettem, annyit ittam!
Olyankor tiszta piros kiütéses lettem, ezért vissza kellett venni a túlzott fehérje fogyasztást! Még a csarnokba is toltam "malackergetõn" a nagy tejeskannákban a sok tejet. Ott bele kellett önteni egy óriási kádba, amibõl ha megtelt egy tartájos autóba fejték át.
Ott a csarnok-ban is milyen fennséges illat volt! <#finom>#finom>
[IRAM] leader
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
Meg mert pasztörizálatlanul életveszélyes baktériumokat ihatsz meg vele...! 😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Tudjátok azt, amit elõtted fejtek ki a tehénbõl, még testforró, és elõtted szûrik meg, majd kapsz hozzá finom, friss kenyeret, és ízesítés nélkül nyomhatod magadba.
Mert én bizony így nõttem fel. Szép és okos ember lettem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[IRAM] leader
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ezt saját tapasztalatból mondom, 30-40 körül mindenki rájön majd ....
Hát a tej az finom részemrõl és azért iszom, nem muszájból.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
tejet sem azért isszuk mert olyan kellemesen csúszik az a fehér folyadék
Arab money
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
>részemrõl a helis, hobbis, cigis, pénzelivós téma lezárva<
Mert, te mit csinalnal konkretan? Nem a lucskos almaidra gondoltam, hanem IRL. <#ravasz1>#ravasz1>
#47335 Valaki meg kirohogne, ha azt mondanad, hogy te szabadidodben, szorakozaskeppen uszol.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Remélem így már érthetõ az álláspontom és nem harapjátok el többször a torkomat mert leírom a véleményem :>
#47325 Persze hogy nem tudnám micsoda mert még nem láttam olyat, de gondolom te anyudból úgy pottyantál ki hogy az összes helialkatrész nevét tudtad! <#miaz>#miaz>
Nah mindegy. Én ha alkalom van iszok ismerõsõkre...névnap-születésnap stb, de hogy csak magamtól elmenjek kocsmázni az ki van csukva.
Ráadásul az alkohol csontritkulást okoz idõs korban ha túlzásba viszi valaki, meg hasoló betegségeket nekem nem hiányzik.
De mondom ha lenne pénzem se tenném így meg hogy nincs gondolkodnom sem kell hogy vegyek-e vagy nem. 😊
Ha olyan játék próbáljuk már meg havernál hogy a benzines t-rexe simogatna-e téged vagy ketté vágna és szörnyethalnál, oké? 😊
Ennyi erõvel a versenyzés is hülyeség mert ott is vannak csajok, pózolnak a kocsikkal meg stb...
/ON
Van aki azt látja jónak hogy a mának él, és egyfolytában elviszi a buli a lóvét, van aki kicsit kevesebbet költ bulira, és egy általa választott hobbiba nyomja a lóvét, amit félre tud tenni a keresetébõl vagy kinek honnan van pénze.
És ezeknek az a lényege, hogy egy maradandó dolgot vesz rajta. Nem azért veszi mert a szomszédoknak mutogatja, hogy gyertek hogy repül, hanem saját szórakoztatására.
Reptetés közben is lehet inni szórakozni a haverokkal csak a heli majd kicsit ingadozni fog max repkedésnél. 😊
Vannak akik vesznek pecaszerelést és mennek horgászni, más makettezik, vagy valami.
Te gyûjtöd a sörösüvegeket, az is egy hobbi. 😊
Én meg a pénzt próbálom most gyûjteni, ez is hobbi...most így 2011-ben. 😛
Meg tudod ez 5perc alatt kitanulható dolog 😄 Ez a típus ami nekem volt mindennel, Li-po töltõvel, 2 2200mah akksival, távval pár csere alkatrésszel, rotorlapáttal fõtegellyel ért kb 60-70et.