• Morphin
    Ma olyan volt velem, hogy két tárat lőttem egy palira T88 sniper fegyóval...(atacamán) kő mögül lőttem féloldalasan az első tárat.Nem vett észre...csak porzott a teste.Mondjuk elég messzi is volt de láttam a ruháját is és látszott,hogy a golyó becsapódik.A második tárat már úgy lőttem, hogy szikla mögül kijöttem a nyílt terepre...szépen egymás után lőttem,pontosan..nem sorozatban (T88).Lehet a fegyver bugos ilyen messziről vagy nem tudom...

Amikor nemrég megvettem a játékot azon voltam,hogy minél előbb meglegyen az M95. Mesterlövész b*zi vagyok és tetszett, hogy bele rakták a Barretet a játékba.Nos amikor meglett a score és használhattam jól is ment vele...de mostanában egy kalap szar vagyok azzal a pusekkal.
    M24-el meg kb minden találat üt...már több mint 300at öltem vele...M95el meg annyira nem megy, hogy hanyagolom is.Mondjuk ha sniperezni van kedvem akkor HC-ben heavy metalra megyek.Lehet az a bajom,hogy nem érzem a távolságot...kár, hogy nincs a játékban speckó távolságmérő távcső.Helyette a Mortar távcsövével szoktam kémlelni és ha van vmi mozgás akkor közelítek rá a puskával.Van még a játékban tartalék szerintem, pár apróságra jobban odafigyelhettek volna.
    Még valami...kedvencem amikor találok egy olyan helyet heavy metalon ahol soha az életben nem vesznek észre.Kussolok és csak tiszta célra lövök.Bespawnol mellém a squad társ és folyamatosan lő minden ami mozog.Persze, hogy rám küldenek egy mortart vagy tank kiszed...mindig mondom nekik (angolul) hogy csöndben legyenek és ne lövöldözzön össze vissza, de nem értik meg.