Most írtad le nagyon jól a lényeget -> családapák. Persze, munka után biztos jól esik szórakozni egy ilyen kis nyavalyással, én ezt megértem. De 19 éves fejjel számomra valószínűleg nem ez a legélvezetesebb hobbi, hanem inkább úszok, edzek, haverokkal lógok. Látom páran félreértettek, nem, nem az a típus vagyok aki minden pénteken megy a szórakozóhelyekre elb@szni többezer forintokat cigire és piára. Szerintem a korosztályomból én még abba a kategóriába tartozok, amelyik megbecsüli a pénz értékét, mert apuci nem tehette meg azt hogy mindent a seggem alá rakjon. Ezért a gépért amiről most írok, 4 hetet dolgoztam egy retkes dinnyeföldön, és mindössze 60-at kaptam kézhez, szóval szerintem tisztában vagyok a pénz értékével (persze nem annyira mint az idősebb felnőttek), és nem dobom ki csak úgy az ablakon havonta/hétvégente.
Remélem így már érthető az álláspontom és nem harapjátok el többször a torkomat mert leírom a véleményem :>
#47325 Persze hogy nem tudnám micsoda mert még nem láttam olyat, de gondolom te anyudból úgy pottyantál ki hogy az összes helialkatrész nevét tudtad!