51658
  • FSpofon
    nem füstöt szívsz hanem nikotint
    tejet sem azért isszuk mert olyan kellemesen csúszik az a fehér folyadék
  • byzhouse
    napoznék,fürödnék meg minden egyebet :)
  • Nagydög
    En is. Legalabbis nalam a hobbi, szorakozas, kulonben nem sok ertelme van. Es nem, en nem rohognelek ki, ha azt mondanad, hogy az uszas a hobbid.
  • Czdano
    Hobbiról beszéltem, ne legyünk már ilyenek :> Amúgy ízlések és pofonok, én senkit se röhögök ki a hobbija miatt, mindenkinek saját dolga mivel cseszi el a szabad óráit..

>részemről a helis, hobbis, cigis, pénzelivós téma lezárva<
  • Nagydög
    "...aki ilyen tengerparton és ennyi nő között játék repülővel szórakozik azt nagyon sajnálom."

Mert, te mit csinalnal konkretan? Nem a lucskos almaidra gondoltam, hanem IRL.

#47335 Valaki meg kirohogne, ha azt mondanad, hogy te szabadidodben, szorakozaskeppen uszol.
  • Cris99
    A modellezős átlagéletkort tuti 20felett van!
  • Czdano
    Most írtad le nagyon jól a lényeget -> családapák. Persze, munka után biztos jól esik szórakozni egy ilyen kis nyavalyással, én ezt megértem. De 19 éves fejjel számomra valószínűleg nem ez a legélvezetesebb hobbi, hanem inkább úszok, edzek, haverokkal lógok. Látom páran félreértettek, nem, nem az a típus vagyok aki minden pénteken megy a szórakozóhelyekre elb@szni többezer forintokat cigire és piára. Szerintem a korosztályomból én még abba a kategóriába tartozok, amelyik megbecsüli a pénz értékét, mert apuci nem tehette meg azt hogy mindent a seggem alá rakjon. Ezért a gépért amiről most írok, 4 hetet dolgoztam egy retkes dinnyeföldön, és mindössze 60-at kaptam kézhez, szóval szerintem tisztában vagyok a pénz értékével (persze nem annyira mint az idősebb felnőttek), és nem dobom ki csak úgy az ablakon havonta/hétvégente.

Remélem így már érthető az álláspontom és nem harapjátok el többször a torkomat mert leírom a véleményem :>

#47325 Persze hogy nem tudnám micsoda mert még nem láttam olyat, de gondolom te anyudból úgy pottyantál ki hogy az összes helialkatrész nevét tudtad!
  • Nagydög
    Valahogy abban megis jobb volt vezetni oket.
  • nandorb
    BC2 heli vezetese sokkal de sokkal egyszerubb mint a BF2-heli vezetesse. Nincsenek olyan komoly trukkok. Csak a beallitast kell beallitani es maris egyszeru egerrel vezetni.
  • byzhouse
    ok. szia!
  • DarkSector
    Mondjuk én is az értelmetlen ivászatot hanyagolom, meg hogy füstöt szívogassak, a cigit nem vágom de maradi vagyok gondolom hogy miért kell füstöt szivni??!!
    Nah mindegy. Én ha alkalom van iszok ismerősőkre...névnap-születésnap stb, de hogy csak magamtól elmenjek kocsmázni az ki van csukva.

Ráadásul az alkohol csontritkulást okoz idős korban ha túlzásba viszi valaki, meg hasoló betegségeket nekem nem hiányzik.

De mondom ha lenne pénzem se tenném így meg hogy nincs gondolkodnom sem kell hogy vegyek-e vagy nem. :)
  • Cris99
    "játék repülő" látszik hogy semmit se tudsz...
    Ha olyan játék próbáljuk már meg havernál hogy a benzines t-rexe simogatna-e téged vagy ketté vágna és szörnyethalnál, oké? :)
    Ennyi erővel a versenyzés is hülyeség mert ott is vannak csajok, pózolnak a kocsikkal meg stb...
  • Cris99
    Én úgy vagyok, hogy inkább KÉZZEL fogható dolgot veszek pl 5rugóból mint pl mások egyből "na igyuk el" holt részegek, hülyék is, össze-vissza hánynak ennek van értelme, vagy cigit vesznek ami megint totál hülyeség, madagat károsítod elszívod azt semmi... az ital úgyszint...
  • byzhouse
    na hagyjuk ezt a nyomorék repülős témát. aki ilyen tengerparton és ennyi nő között játék repülővel szórakozik azt nagyon sajnálom.

/ON
  • DarkSector
    Amúgy ez egy hobbi, ebben semmi gond nincs.
    Van aki azt látja jónak hogy a mának él, és egyfolytában elviszi a buli a lóvét, van aki kicsit kevesebbet költ bulira, és egy általa választott hobbiba nyomja a lóvét, amit félre tud tenni a keresetéből vagy kinek honnan van pénze.

És ezeknek az a lényege, hogy egy maradandó dolgot vesz rajta. Nem azért veszi mert a szomszédoknak mutogatja, hogy gyertek hogy repül, hanem saját szórakoztatására.
    Reptetés közben is lehet inni szórakozni a haverokkal csak a heli majd kicsit ingadozni fog max repkedésnél. :)

Vannak akik vesznek pecaszerelést és mennek horgászni, más makettezik, vagy valami.
    Te gyűjtöd a sörösüvegeket, az is egy hobbi. :)
    Én meg a pénzt próbálom most gyűjteni, ez is hobbi...most így 2011-ben. :P
  • DarkSector
    Repültem énis régen mikor még ferihegynek hívták nah ott egy repülővel, ott is sok család repült. :)
  • Cris99
    Nemtudom kezedbe adnék egy 6ch-s távot mit kezdenél vele :D aztse tudnád mi micsoda :)
  • Nagydög
    Amugy a felreertesek elkerulese vegett, nem kell miliomosnak lenni hozza. Teljesen atlagos csaladapak repulnek az ismeroseim kozott.
  • Cris99
    Persze, csak nézem ahogy MAGÁTÓL repül
    Meg tudod ez 5perc alatt kitanulható dolog :D Ez a típus ami nekem volt mindennel, Li-po töltővel, 2 2200mah akksival, távval pár csere alkatrésszel, rotorlapáttal főtegellyel ért kb 60-70et.
  • Czdano
    És több ideig tudsz egyedül kimenni és nézni a helit, ja :DDDD Abban viszont igazad van, hogy ha van egy ilyened, akkor már másra is nyilván van lovetta.
  • Nagydög
    Yepp. A helivel kimmenni repulni szigoruan csak egyedul lehetseges. Nem is tudom amugy, mit mondanal egy versenykesz autora, vagy motorra, amivel palyanapokra jar az ember. A strand pedig tenyleg az elmenyek netovabbja.

Gyerekek, honnan banyasszatok elo ezeket a veretes faszsagokat?
  • DarkSector
    Jah elbaszni a lóvét az több élmény, de a heli asszem több ideig megmarad mint egy rekesz sör. :)
    Ha lenne lóvém helire, meg gondolom chris99 is így van akkor tuti buliba is lenne, mert ezek a járgányok mellett a buliba amit költesz az zsebpénz.
  • Czdano
    Nem tudom mi a jó ebbe. Van egy többezres (vagy nemtudom milyen értékű) helid, amivel ki tudsz menni egyedül, és nézed ahogy repül Abból a pénzből már inkább elmegyek bulizni haverokkal vagy kimegyek strandra X alkalommal, ott több jó élményben lesz részem
  • DarkSector
    Hát ehhez más eszköz is megteszi, H.A.W.X nem egy szimulátor, inkább a haverod tehetséges, nem feltétlen az eszközökre helyezném a hangsúlyt. :)
  • FSpofon
    csak a drog!
  • Beers
    Ez így van, rögtön tudni, hogy ki repül bill+egérrel!
  • Nagydög
    Dehogynem. Megnyugtat, levezeti a feszultseget. Persze, ha nem bagoznal, lehet, hogy nem is lenne feszultseg, de az mas kerdes.
  • Fpocok
    Az más... ivástól ideig-óráig jól érzed magad. Dohányzásnál nem, csak ha füves vagy valami. De én a sima cigizésről írtam.
  • Cris99
    Az a menő tudod...
    Inkább
  • Nagydög
    Oh, a legtobb bagos szerintem azt allitana, o valami pozitivat kap. Pia detto.
  • Cris99
  • Fpocok
    Bár már nagyon offba megyünk: Nem teljesen jó a példád... a bagózás, a cigizés semmiképpen sem lehet hobbi. A hobbi közben vagy maga a használó, vagy a környezete... valami pozitív dolgot kellene kapjon. A cigizésben semmi pozitív nincs. Aki cigizik... az akaratgyenge és hülye...
  • Cris99
    Na azt ne mondjátok hogy ilyen élet nemlenne jó
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon kokszol szegény.
  • Nagydög
    Meg mindig olcsobb, mint az olyan proli hobbik, mint a bago, ivas, jatekgep. Aki szerint meg ez gyerekes, annak a velemenye definicio szerint nem szamit.
  • Cris99
    3:20
  • Cris99
    Na uccsó OFF (néha ezis kell)
    Na ez drága :D meg pöttyet nagyobb is (700-as)
  • Cris99
    Hát az :/ lehet venni olcsó KH-t csak az műanyag rotoraggyal szó szerint életveszélyes akkora fordulaton, volt hogy gyereknek reptetésen elszállt a farok...
  • eugabesz
    Én egy XM8-at kérek rá....köszike.
  • Fpocok
    Ez nagyon drága, mondhatnánk "úri" hobbi. De azért be kell látni. A külső szemlélő számára ez igenis gyerekes dolog.