• Smithwarden
    Igen, sajnos a netkod es a hitbox lenne az egyik leglenyegesebb dolog egy fps jateknal.
    Minden mas nagyon feelinges a BC2-ben...csakhat a netkod.

Sokat figyeltem /jatszottam/ es gondolkoztam hogy mi is igazan a gond ami el van cseszve a PCs BC2-vel.
    Sztem a problema, hogy a szerver nem azonnal szamolja ki a az aktualis helyzetet.
    Kb 1-2 secenkent szamolja a loves-talalatokat.
    Ezert van az, hogy sokszor egyszerre halunk az ellenseggel vagy mikor mar befutottunk tobb meterre is egy biztos fedezek moge, akkor esunk ossze (mintha "bekanyarodna" utanunk a lovedek"}.
    Szinte minden mas FPSben el tudok valamilyen szinten "ugralni" a golyok elol, ha jo ritmusban elore megsejtem merre fog kb celozni az ellenfel.
    Viszont BC2ben ezt nagyon ritkan tudom megoldani, mert a skulok szinte "jonnek" utanam.
    Arra tippelek, hogy konzolrol atdobva (copy-paste szinten kb) a gamet, a DICE-osoknal nem volt idejuk/kedvuk/penzuk atirni normalisan PChez a netkodot es ugyhagytak a francba, ahogy eppen sikerult.
    Eleg idegesito ez a dolog, hiaba csinalok aranylag sokszor 3-5* k/d-t, valahogy nem az igazi egesz.

A poen mondjuk az, hogy meg ezzel a bazi nagy hibaval egyutt is ezzel a jatekkal jatszogatok a legtobbet amikor raerek, mert az egeszet nezve a sok regi es jobb multi FPS kozul ez tetszik osszesegeben.

Ja es persze erosen remenykedem, hogy BF3-ban ez a resze PCre rendesen meg lesz vegre irva.
    Elvileg az eddigi keves info alapja, amit ki tudtam halaszni foleg az E3-as multi videokbol es elemzesekbol, sokkal jobb a netkod mint BC2-ben.
    De persze igazan majd a betaban/veglegesben latjuk majd meg.