51658
-
#46941 Ez azoknak az embereknek van nagyjabol akik i7 6GB RAM vagy x6-os SSD-rol toljak. Gyorsabban betolti nekik nem idozik annyit. -
#46940 Valamennyire beleszolhat a ping is persze.
Latom te "Mo-on kivul" laksz.
Melyik orszagban?
Elvileg a pingemmel semmi gond nincs, de pont talan ezek miatt a periodikus 1-2(3) seces csuszasok miatt ha valaki kozelebb van a BC2-es szerverekhez az sokkal jobban jar ebben a jatekban, mint aki kicsit tavolabbrol csatlakozik.
Peldaul megfigyeltem meg egy dolgot, ami szinten eleg durva:
Map elejen es kor kezdesekor nem lehet leszuletni ugye, amig a szamlalo nem er 0-ra.
Amikor meg van kb 2-3 sec(!) akkor nem egyszer a felulnezeti kepen latom, hogy par ember mar rohan zaszlot foglalni!
Nezzetek meg ti is, kivancsi vagyok hogy lattok-e ilyet neha.
Hogy valami durvan nem stimmel, az tuti es ez nem hitbox problema!
Gepemmel/netemmel semmi gond, mas jatekban minden tokeletes, szinte tizedmasodpercre ugy tortenik minden ahogy kb kell. -
#46939 Őszintén szólva nekem nem sok bajom van a BC2-vel. A bugok általában elviselhetők, a közösség tudja néha megfelezni a hangulatot.
Ma viszont toltam egy olyan menetet Valpraiso rushon, hogy a fülem kettéállt.
Védekező féllel voltam, de a reconok (köztük én is) szórták a motion sensort, medicek újraélesztettek meg dobálták a medipackokat, assault lőszert adott, meg úgy általánosságban mindenki jelölgette az ellenfeleket, stb. Szóval nem volt kemp meg egyéni rush. Enginer nem volt, így a heli meg a bradley néha megszopatott minket, de C4 meg heavy mg végzett velük.
Igaz hogy tartott vagy egy óráig a menet, de a támadóknál pont elfogyott a ticket, mire felrobbantották volna az mcomot :D -
#46938 Személyeskedés off, az értelmetlen ez esetben azt jelentette hogy vannak olyan kifejezések ahol fölösleges erőltetni a magyar nyelvet, mert így csak az általad argónak nevezett szlenggel lehet kifejezni (még úgy sem túl helyesen).
Így a legjobb az, ha az eredeti epic fail kifejezést használjuk (nem mondtam egy szóval sem hogy "baszottul elkúrtad", nemtom honnan szedted ezt. mondjuk még az is jobb mint a tiéd). -
#46937 Igen, sajnos a netkod es a hitbox lenne az egyik leglenyegesebb dolog egy fps jateknal.
Minden mas nagyon feelinges a BC2-ben...csakhat a netkod.
Sokat figyeltem /jatszottam/ es gondolkoztam hogy mi is igazan a gond ami el van cseszve a PCs BC2-vel.
Sztem a problema, hogy a szerver nem azonnal szamolja ki a az aktualis helyzetet.
Kb 1-2 secenkent szamolja a loves-talalatokat.
Ezert van az, hogy sokszor egyszerre halunk az ellenseggel vagy mikor mar befutottunk tobb meterre is egy biztos fedezek moge, akkor esunk ossze (mintha "bekanyarodna" utanunk a lovedek"}.
Szinte minden mas FPSben el tudok valamilyen szinten "ugralni" a golyok elol, ha jo ritmusban elore megsejtem merre fog kb celozni az ellenfel.
Viszont BC2ben ezt nagyon ritkan tudom megoldani, mert a skulok szinte "jonnek" utanam.
Arra tippelek, hogy konzolrol atdobva (copy-paste szinten kb) a gamet, a DICE-osoknal nem volt idejuk/kedvuk/penzuk atirni normalisan PChez a netkodot es ugyhagytak a francba, ahogy eppen sikerult.
Eleg idegesito ez a dolog, hiaba csinalok aranylag sokszor 3-5* k/d-t, valahogy nem az igazi egesz.
A poen mondjuk az, hogy meg ezzel a bazi nagy hibaval egyutt is ezzel a jatekkal jatszogatok a legtobbet amikor raerek, mert az egeszet nezve a sok regi es jobb multi FPS kozul ez tetszik osszesegeben.
Ja es persze erosen remenykedem, hogy BF3-ban ez a resze PCre rendesen meg lesz vegre irva.
Elvileg az eddigi keves info alapja, amit ki tudtam halaszni foleg az E3-as multi videokbol es elemzesekbol, sokkal jobb a netkod mint BC2-ben.
De persze igazan majd a betaban/veglegesben latjuk majd meg. -
SzinesGeza #46936 Mert ezen mit nem értesz? Vagy neked csak az argó megy?
"baszottul elqrtad" - gondolom a Csillagban így biztos jobban megértik. :) -
#46935 Ezért -
#46934 -
SzinesGeza #46933 Miért értelmetlen?
"Drámai módon nem sikerült" :) -
#46932 Jaa a másik meg ha beírod hogy: hes Pro, l2p, vagy ha helis valami akkoris "he Pro" stb x) -
gsg16 #46931 látom nem csak engem idegelnek a halálba az idióták.azt sem értem nagyon,hogy miért ül be néhány vezérbarom az alapbázison egy tankba,és kezdi el módszeresen lerombolni a bázis épületeit?a sok mocskos csíterről meg már nem is beszélek!300m-ről lőttek fejen,a WWII-es 45.-el,és amikor ezt szóvá teszem,akkor a köcsögje beírja nagy betűkkel,hogy LOL!válaszoltam neki,hogy akkor röhögjön,amikor az anyját keféli éppen a ravatalon.ez valamiért nem tetszett neki. -
#46930 Ja, de inkább olyan röhejesen idiótán haltál meg category :D -
#46929 Szerintem is csak szlengre lehet fordítani, a Borg féle elkúrtad frappáns.:)
De lehet megszívtad, elbaltáztad, pofára esés, de a tükörfordítás értelmetlen. -
#46928 XDDD
Elkúrtad, nemkicsit NAGYON! ^^ -
#46927 Epikus elcseszés :D -
Borg #46926 "Elkúrtad." -
Amadeus HU #46925 Mehet az új szerver a listára. A régi ami már piros az meg törlésre
Szerver -
#46924 Ja igaz! Mi a legpontosabb magyar megfelelője? Tudja valaki? -
KaBuTo666 #46923 EPIC FAIL az maradjon úgy ahogy mert a magyar változat...:D -
#46922 Magyar :P hogy áll a hunosítás? -
#46921 -
#46920 Ne is mond, hiába irogatok hogy mozdítsák már meg a picsájukat, neem ott gubbasztanak, odamegyek csipáshoz, lövöm, késelgetem meg irom hogy mennyen már de nem hajlandó... idióta az összes! írom hogy ez itt RUSH nyomuljunk már, erre az összes a bázison a telepített lövegekbe ücsörög... helikopternél persze (ha blackhawk) senkisem akar vezetni mindenki csak lőni akar szvsz :S ha meg valaki beül az nekimegy az első fának :S -
#46919 Megéri együttműködni a squadmatekkel, persze csak ha erre alkalmasak. Általában a fél csapat recon, de ha rábeszéled őket egy normális csapatösszetételre meg taktikára, irtó hatékonyan tudtok lenni. -
#46918 Mert senki sem olvas el szart sem a játék üzeneteiből.
Vagy azért, mert fikarcnyit sem ért az angolból, vagy mert lusta. -
gsg16 #46917 üdv!
valóban szép a játék,meg rombolható,stb.de ha felmegy az ember egy szerverre játszani,tapasztalhatja,hogy senki,semmilyen taktikát nem követ!indul a játék,és mindenki rohan a szélrózsa minden irányába.és hiába ugatok az alkalmi szakaszomnak,hogy spawn-oljanak már rám,legyenek kedvesek,nem foglalkoznak velem,hanem felülnek a dombtetőre lövöldözni. -
#46916 Az, hogy "csak" a netkód szar bőven elég, az anyázások 90%-a amiatt van... -
#46915 Ebben a játékban csak a netkód a szar, minden más tökéletes. Codban hol van jármű, rombolható környezet, taktika? Az egy egyszemélyes arcade amiben csak a pontokra utazol, nem a winre. Btw remélem bf3ban nem lesznek ilyen hitbox csúszások :> -
#46914 Kereken 61 %-on áll a honosítás. -
Nagydög #46913 Ja, es rushnal szekcionkent vannak a ticketek, nem az egeszre egyben. -
#46912 Ha feltámasztasz csapattársat például. -
pett3rson #46911 mikkel pl? -
pett3rson #46910 jah, hogy az a ticket. ennyire alap vagyok még jah. tegnap néztem videókat csipához, kipróbáltam és úgy tűnik működik :) persze lehet csak a gyakorlat teszi, de a lagg az még mindig iszonyat zavaró. volt, hogy amiatt nem tudtam egy házból kimenni, visszarakott mindig a szobába, közben persze szarrá lőttek... -
#46909 Illetve, bizonyos akciózásokkal vissza lehet szerezni elvesztett jegyeket. -
Nagydög #46908 Huhh! Ennyire az alapoktol? Minden jatekmodban ticketei vannak a csapatoknak(rushban csak a tamadoknak, a vedoke vegtelen). Ez gyakorlatilag a meg lehetseges respawnok szamat jelenti. Ha meghal valaki, a csapata veszit egy ticketet. Conquest mod annyival viccesebb, hogy a zaszlok birtoklasaval is lehet csokkenteni az ellenfel ticketeit. -
pett3rson #46907 aha, értem..
ezt is feltenném kérdésbe: mi az ticket ami itt most 1000? ezen már talán voltam is, de nem találtam különbséget. -
#46906 Ugye pont most nincs EA mi ? Mert please try again later van... -
#46905 Pont az a jó, hogy magad állíthatsz össze olyan felszerelést, ami illik, nem kell mesterlövészkedned, ha nem megy, próbáld ki a g3-at, m14-et (+4x optika), de ott a saiga, a vss-t már említették, nem kell leragadni a dombon ülésénél! -
Nagydög #46904 Nem sniper, RECON! Mesz a tobbiekkel, szorod a motion sensort, felrobbantod a bamba tankokat, es nem becsulod ala a shotgun+slug+magnum ammo combot! A szemelyes csucsom, harom figura egy lovessel. Sorba alltak, minden atment.
Aztan ellatogathatsz ide. Ez egy 1000 ticketes no rules HC szerver. Hatranya, hogy szabalyok nelkul paran nem tudnak viselkedni, igy elofordulhat, hogy a fobazison rogton spawn utan keresztul lo egy tank. -
pett3rson #46903 a spotolás az megy, meg most már van mortar, azzal is néha betalálok, ezt a röppálya dolgot meg tudom, hogy ki kell tapasztalni, de azért ez a fejlövés és nem hal már eléggé túlzás. nem akarok vitát szítani, de hol jobb ez bármelyik cod-nál amit itt sokan szidtak anno? no offense, szerintem nem érdemes hasonlítgatni, bár most Én is ebbe a hibába esek... -
pett3rson #46902 pfff :DD ez most komoly??? sniper és shotgunnal és c4-el rohangáljak? :DD ez nagyon durva vicc volt :D