• Running
    Az egyszerűsítés miatt hasonlít jelenleg a conq a TDM-re. Bf2-höz készítettem pár pályát, így képben vagyok eléggé, ott miképpen voltak beállítva a zászlók értékei.
    A BF2-ben minden zászlónak, az alapnak is, volt egy számértéke. Minél több zászló volt az ellenfél kezén, annál jobban csökkent a másik csapat ticketje. Pl van 4 zászló + 2 alap. A két alap pont ért 50-50 pontot, akár foglalható volt akár nem. A 4 másik pedig súlyozva volt. Volt amelyik 50 pontot ért, volt amelyik csak 25-öt. Ezzel elérték azt, hogy voltak kiemelkedő pontok amiket érdemes volt tartani, mert dupla annyit ért mint a másik. Így lehetett az, hogy több zászlója volt az ellenfélnek, mégis arányban voltak a csapat zászlóinak értékei és nem volt ticketfogyás.
    Ezt még megfejelték azzal, hogy minél nagyobb volt a különbség, annál jobban fogyott az ellenfél ticketje. Pl ha 50 pont különbség adódott a csapatok zászlóértékei között akkor 10 mp/1 ticket, 100 pontnál 7mp/1 ticket, 150 pont különségnél pedig már 5mp/1 ticket csökkenést szenvedett el a gyengébb csapat. A teljes pörgetést pedig mindenki vágja.
    Most ezt a rendszert leegyszerűsítették arra amit az előbb említettetek. Nincs zászló érték, csak annyi van beállítva, hogy ha 1-el több zászló van akkor picit fogy, ha mind a tiéd akkor jobban fogy az ellenfélnek.
    Szerencsére nemcsak ezt a részt egyszerűsítették, hanem komplett kivették szerintem a zászlók lehúzási értékét is. Bf2-ben minden zászlónál külön meg volt adva két érték, ami a zászló felhúzási és lehúzási ideje volt, azt hiszem mp-ben 1 emberre vonatkoztatva. Ezzel is lehetett variálni. A zászlók fontosságát erősítette. De ezen belül is volt olyan, amelyik zászlónak a lehúzási ideje jóval kevsebb volt mint a felhúzási. Vagyis mondjuk a lefehérítés 1 embernek 10mp-ig tartott, de a saját színeire felhúzás már 20mp-ig.
    Jelenleg ez a rendszer is eltűnt, ha jól láttam minden zászló ugyanannyi felhúzási és lehúzási értékkel rendelkezik. Az egyetlen ami maradt, hogy ha több ember húzza fel vagy le, gyorsabban megy.
    Ha a Bf2-es zászlóérték és foglalási rendszert visszavezetnék, máris értelmesebb lenne a conquest mód.
    Emiatt a hiányosságok, vagy tudatos egyszerűsítés miatt olyan a conquest mód amilyen.
    Ha jó lenne az angol tudásom, megírnám nekik ezt. Illetve, h vezessék vissza mindkét rendszert.

Remélem írtam újdonságot, és érthető is voltam valamennyire.