• Running
    Elméletileg normál módban a fegyverek nagy része 4-8 találatból ölnie kéne, ha a szerverek beadnák az összes találatot, amit jelez a célkereszt. De mivel a golyók fele kb eltűnik a mátrixban, így sokszor fennáll az esélye annak, hogy tunkolni kell az ellenfelet.
    Valamelyik nap véletlenül találtunk egy érdekességet a játékban. Sniper-rel lőttük egymást, és gondoltam kipróbálom h nozoom nélkül lövök rá a tőlem 2 méterre álló emberre. Akkor lepődtem meg, amikor a golyó 1 méterrel mellette a ház falába csapódott. Vissza zoomra, pontos találat. Nozoom ismét mellé. Próbálgattuk, aztán kiderült, hogy sniper m24 esetén, nozzoom, 2 méterre álló ellenfelet 10-ből 2x találtam el, a többit mellé hordta. Zoom-nál pontos találatok voltak. Szerintem ez valami bug lehet, mert a fegyverek táblázata alapján, nincs szórása a fegyvernek nozoom esetén sem, vagyis oda kéne mennie a lövedéknek ahova célzok.
    Próbáljátok ki, elég vicces! Ja és se lagos nem volt a gépem, a játék se, a szerveren is 4-en voltunk. Valaki tapasztalt ilyet, esetleg más fegyvereknél?