51658
-
barmi #25501 De ha nem élesztené fel a 3 halottat akkor is mennének tovább mert simán rászületnek a többiek arra az egy árva élőre oszt' csókolom. -
Jó, mondjuk azt talán hagyjuk, hogy mi hogyan van a valóságban, mert akkor egy pisztolyból egyetlen golyó bárhol eltalálva harcképtelenné kéne, hogy tegyen.
Én inkább olyanná dizájnolnám a defibrit, mint az endzsi javítócuccát, vagy mint a bombalerakást: menne egy csík, és csak a végén élesztene, addig a medik mozdulatlan. 100%-os megoldás lenne a jelenlegi problémára. -
Én azért bízom bennük, az első javítások úgyis a kriminális stabilitást és a béta állapotból való előmozdítást kezelik. (én inkább játszom m60 ellen, mint a desktop crasht kelljen elviselnem.)
Amúgy lemértem a ticket bleedet, 3 zászlós pályán 2 zázló esetén 15 sec, 3 zászló kontroll esetén 10 sec az egy ticket csökkenés. Ez pont a fele a bf42-es értéknek. -
Nehogy már idehozd a valóságot :) Aki kap egy tár lőszert, de mégis vhogy újraélesztik, az nem indul neki menetfelszerelésben futkosni.
Itt a játszhatóságról van szó, ezt pedig pozitívan befolyásolná ha tovább tartana neki felszedni egy egész squadot. -
Ha a jelenleg 3mp-ről felnyomják 10mp-re az újratöltési időt már az is sokat számítana. -
jo hogy nem 1orara... nezd meg a valosagban mennyi kell,1perc? annyi sok addig meghal a beteg... -
_Kettő_ peccs volt már megjelenés óta. Alkalmuk már lett volna javítani.
Konkvesztben is übertáp a medik, gyakorlatilag az a csapat nyer, amelyik többet éleszt. Tekintve, hogy a zászlók nem számítanak*, ölni meg úgyis mindkét csapat öl, így csak a revive marad.
*Na mondjuk buktunk be kört 1-1-ről azért, mert épp náluk volt két zászló... :P -
Borg #25494 Fel kéne venni a defib újratöltési idejét legalább 60 másodpercre. -
Szerintem az m60 javítás kb az első peccsben meg is lesz. Anno a Vietnam esetén is amikor kijött, az m60 szórás nélküli, 2,5x sebzésű fegyver volt. (valószínű, hogy a dice-nál az egyik vezető m60 fetisiszta és minden játákukba be kell rakni mint über fegyver :))
Majd az első alkalommal a szórását felvitték az egekbe (állva semmmit sem találtál el) ahogy azt kell.
Engem pl. sokkal inkább zavar a medic élesztése. Mert szvsz a rush-t értelmetlenné teszi war szinten (végy egy sqadot 3-4 mediccel és voila a kiírthatatlan csapat), mivel védőként nem egyszer előrodul, hogy hiába lövök le 3 támadót a negyedik elkap és éleszti a csapatot és megy tovább.. -
OK, köszi a meghívást, majd felnézek. :)
-
Az én tapasztalataim szerint a Recon "VSS SPECIAL" fegyvere zoom nélkül is pontlövő, tehát ha viszonylag közel áll hozzád valaki 0-20 m, akkor azt zoom nélkül is el fogod találni. -
Gyakorlatilag újraalakultunk. Majdnem teljesen nulláról kezdtük megint a csapatépítést. Rengeteg meló lesz még, mire akár csak közepesen hatékonnyá válunk.
Másik fele, hogy még nem is játszottunk minden pályán wart, ott tartunk a csapatszintű taktikáknál, hogy két squad, azt' majd lesz valami...
De igyekszünk, majdcsak összekapjuk magunkat idővel. Ha lesz saját szerver, talán még a héten, az kicsit segíteni fog a helyzeten. -
Miért lennétek bénák? Egyébként mindenki kezdő még. Most indult a játék, most még nem távolodtak el tudásban annyira az átlag csapatok, max akik versenyszerűen játszanak, de ők is megfoghatóak. Bf2-ben mi is 1 hónap alatt hoztuk fel a csapatot a nulláról az infantry kupa 4. helyéig.
Engem sem az dühít fel, h megölnek m60-al, hanem az h a DICE-nak 2 mp-be telne javítani a sebzést, máris csökkenne a cirkusz minden fórumon. A mentalitásuk idegesít, illetve a hazudozásuk.
-
én is tapasztaltam hogy zoom nélkül közvetlen közelről (pl. a Shotgun slug ami a fát kidönti) elég sokszor elvész a találat -
Valószínű bénák leszünk, meg amúgy sem a bizonyításon van a hangsúly.
Egyébként nekem az a véleményem, hogy az egy dolog, hogy szar a játék, DE NEM a mi dolgunk kijavítani. Ebben különbözik nagyjából az álláspontunk... -
Azt hiszem Running leirta amit kellett
sok hozzafuzni valom nincs. Van kismillio szerver ahol nincsenek korlatozasok de pl szamomra, es sztem masoknak is, a szerverek java nem mas mint ertelmetlen TDM. 32 fos szerverre alapbol nem is megyek, 24 fos szerveren meg lehet jatszani 32 ember ekkora mapokon egyszeruen sok.
Amugy ha jossz jatszani, gyere fel ts-re, szivesen latunk
-
Meg Zsolt1, Amcsigyilok, meg...uh...Gerzson vagy Landor? Ők tőlünk pattantak meg. :P -
A kupán van lehetőséged bizonyítani, a csapatodnak is, meg a többi hisztisnek is, pl nekem.
-
Elméletileg normál módban a fegyverek nagy része 4-8 találatból ölnie kéne, ha a szerverek beadnák az összes találatot, amit jelez a célkereszt. De mivel a golyók fele kb eltűnik a mátrixban, így sokszor fennáll az esélye annak, hogy tunkolni kell az ellenfelet.
Valamelyik nap véletlenül találtunk egy érdekességet a játékban. Sniper-rel lőttük egymást, és gondoltam kipróbálom h nozoom nélkül lövök rá a tőlem 2 méterre álló emberre. Akkor lepődtem meg, amikor a golyó 1 méterrel mellette a ház falába csapódott. Vissza zoomra, pontos találat. Nozoom ismét mellé. Próbálgattuk, aztán kiderült, hogy sniper m24 esetén, nozzoom, 2 méterre álló ellenfelet 10-ből 2x találtam el, a többit mellé hordta. Zoom-nál pontos találatok voltak. Szerintem ez valami bug lehet, mert a fegyverek táblázata alapján, nincs szórása a fegyvernek nozoom esetén sem, vagyis oda kéne mennie a lövedéknek ahova célzok.
Próbáljátok ki, elég vicces! Ja és se lagos nem volt a gépem, a játék se, a szerveren is 4-en voltunk. Valaki tapasztalt ilyet, esetleg más fegyvereknél? -
Ja, a Dájsz bebalancolta, szép lassan. De addig sem volt "nem ér AK-val lőni" típusú faszság. Sőt, BFV-vel sem volt "no M60+LAW" szabály sem. (Úgy tűnik, Dájszék szeretik ezt az M60 témát... :P)
Ennyi erővel BF2-ben nem szabadna senkinek semmilyen repülőbe ülni, mert overpower, a földről lelőhetetlen, és buzik akik használják.
Úgyhogy a lófaszt, leszarom. Nem rohangálok M60-nal, de kurvára nem is hat meg a téma. Nem fegyvernáci szervereken sem lőnek le túl gyakran M60-nal, úgyhogy ez totálisan a hiszti kategória, amikor nem tudjátok már másra fogni, hogy bénák vagytok.
A GL sem egy überfegyver egyébként, azzal is kell tudni lőni (messzire), nekem pl kurvára NEM megy, nem is használom, mert még ha úgy látom, hogy talál is, akkor sem öl. Persze engem osztanak vele. De nekem nem az lenne rá a megoldásom, hogy akkor ne legyen GL. CG-vel ugyanez a meglátásom.
De igazából mindegy, a ligák már becsicskultak a lámáknak, vannak korlátozások. Valszeg a mi szerverünkön is ESL szabályok lesznek sajnos. -
Borg #25481 A sok balfasz HC-ben is ezekkel nyomul... -
Szegény...akkor csak rossz társaságba keveredett :P -
Az a helyzet hogy sztem a hc mód sebzését kellene a normál módba tenni,mer így ne csodálkozzon senki hogy minden hurkalé ilyen gl,cg-vel zúz mer egy embert se tud puskával lelőni mert olyan nudli a sebzésük hogy 1 full tár kell az emberbe. Ami meg mondjuk sebez valamennyit(an-94) ahhoz meg skill is kéne. -
Hm. Azért azt érzed, hogy egy medic kezében az m60, ami bármely assault fegyvernél erősebb, sokkal több lőszer van benne és halál pontos.
A medic még elsősegély dobozt is tud maga alá rakni, plusz ha csapatban, vagy csak egy másik ilyen mediccel mozog, egymást fel tudják húzni, tehát gyakorlatilag halhatatlanok.
A fentiek együtt értelmetlenné teszik az elméletileg közelharcra kitalált assault kasztot, miközben a medicnek a kezében kb. vizipisztolynak kellene lenni max. ha normális designer lett volna a DICE-nál.
És ha ők elbaszták nekünk kell szabályozni, mert ez gyalogos mapokon kizárólag m60-as medic csatákhoz vezet, ami kurva izgi... -
nem tudom, ezer éve nem hallottam róla :( -
Ahhoj nem volt az, csak kicsit. Az igazi árulók Lewes, Pepti, Shaman, stb.. és ugye én. :) -
Anno a bf2 ben is ballance-olva lettek a fegyverek , szal akkor ott is hülye volt mindenki ? Te vagy mással játszol mint mi ,vagy te is m60 all rohangálsz azért beszélsz zöldségeket .
-
JagFater #25474 Ahhojal mi van? Akkor láttam utoljára, mikor azt mondta, hogy befejezi a bf42-t, mert torrent szervert akar csinálni a gépéből. Talán elvitte az asva? :-) -
Jólvan, rettentően átlátod a szituációt... Kvékből 8 fegyver közül volt a legjobb a rakétavető, itt meg 50 közül. Ha egymillió fegyver lenne benne, _akkor_is_csak_egyetlen_legjobb_lenne_.
Baromi intelligens azon problémázni, hogy van egy legjobb fegyver, amit mindennél érdemesebb használni. Gyengébbeknek elárulom, hogy olyan mindig lesz.
Most kitiltották az M60-at, mindenki XM8-cal rohangál medikként. Tiltsuk ki azt is? Ki van tiltva a CG, mindenki aki segg a célzáshoz, GL-lel lődöz. Ha azt kivesszük, akkor majd RPG. Ha azt is, akkor AT4. Ha azt is, akkor kézigránát.
Szerintem legyen tilos az összes fegyver, csak tracer darttal meg defibrivel érjen rohangálni a pályán, és ölni is csak akkor szabadjon, ha előtte háromszor csetben felszólítja a támadó a célt.
Vagy esetleg rinyálást be lehetne fejezni, és megtanulni végre játszani. Lassan két hónapja játszható a játék, ha eddig nem sikerült megszokni hogy ilyen, akkor rá kéne már jönnötök, hogy ez nem a ti játékotok, és kereshetnétek másikat is! Baszott unalmas ez már, hogy a játékban totál legálisan benne lévő fegyvereket megmagyarázzátok, hogy miért nem ér használni. -
Már akkor is árulók voltatok...Te, Ahhoj és társai :P -
Nagydög #25471 Mar lassan ket hete nem volt idom jatszani, de nem ugy emlekszem, hogy a lovom megfordul, arcon lo GL-el volt a problema. Sokkal inkabb a megfordul, es keresztullo barmivel idegesitett. Ezeket az istenverese fegyvereket nincs hova butitani. Ha azt meg lehet oldani, hogy a CG-vel ne quakezzenek a sracok, es ne egy loszeres dobozon kuporogva szorjak a granatot, akkor udvozlom, de ne mar ugy oldjuk meg, hogy a robbanoerejuket vesszuk vissza nevetseges szintre. -
de hülye :) -
This was the first game back after playing Battlefield Bad Company 2, I did very well. :D -
Amúgy most már a TRS server conqvest marad ? Mert azóta ritkán van tele. Nem akarjátok visszatenni rushra ? -
"GL/CG/RPG nem overpowered"
Dehogynem. Ha lenne mondjuk ossz 6-10 fegyver a jatekban akkor oke, mert akkor ezek a legjobbak es menne mindenki ezekkel (mondjuk Quake-BC lenne akkor a jatek neve).
De beleraktak 50et kb, azokat akkor minek?
HC szerveren annyira nem is erosek mivel ott eleg gyorsan hal majdnem mindentol az ember (ott altalaban a sok egyloveses sniper a gazos).
De normal szervereken azt ne mond hogy az nem teljesen jaterombolo neked amikor szinte barmilyen fegyverrel mesz, lovod hatba Noob Pistiket, probalsz fejre celozni "skillesen" es az siman hatbafordulva agyatlanul megnyom egy gombot nagyjabol 5 meteres korzetedbe es maris halott vagy.
10bol 1szer neha persze Pistikenek bugos a GL/stb hiaba lovi a pofadba, de 9szer te halsz meg, sok ertelme van akkor a tobbi fegyvernek kurvara.
Soxor olyan feeling az ember jatekpuskaval menne par eles fegyver ellen.
-
Unreal1942 #25466 M60 ra a megoldás az lenne, ha vagy vissza vennék a sebzését a többi szintjére. Vagy lényegesen kevesebb lőszer lenne benne. Illetve a Medicnek nem engedélyezném a magnum lőszer használatát.
Ezen kívül az élesztése idő limites kéne, hogy legyen és ajkit éleszt az ne full hpval jöjjön vissza a játékba.
Az asszaultnál a GL ne legyen után tölthető. Gondolja meg vérpisti, hogy mikor használja el.
Az Engi CG és RPG killek ellen nem tudom mi lenn a jó megoldás. Talán aki körönként két embernél többet öl vele (persze jármű nélkül) Az kap egy titulust. A játék lámája amit kénytelen viselni 1-2 órán keresztül. :)
A reconokat két dologért kéne limitálni oldalanként. Egyrészt nem csapatjátékosok. Nagyon utálom, ha a squadomban sniper van.
Másrészt a mortar miatt, amit sokan elsődleges fegyverüknek tekintenek.
Ezeken felül állandó FF kéne és büntetni a vissza eső TKzó embereket. 30 seces majd 1 perces újra születési bünti után kick.
Majd megszokja a marha, hogy nem szórja a nukot mindenhová ész nélkül.
Az épületben lévő pontok pedig ne semmisüljenek meg az épület összedöntésével.
A játék legyen stabil és ne dobjon ki különböző módokon, hol teljesen, hogy csak az aktuális játékból.
Ez lenne a normális játék alapja kb. Viszont azonnal a felére csökkenne a játékosok száma.
-
Nem nemzeti sajátosságunk sem a hülyeség, sem a skilltelenség. Külföldi szerveren ugyanúgy csesztetik egymást (max nem érted), meg sok a hülye is. (Mondjuk Buksi lehet, hogy Hungaricum.) -
Szerintem a magyarok mindig is jobbak voltak publicon mint a külföldiek. Én COD-oztam előtte és a magyar szervereken mindig sokkal jobban megizzadt az ember mint egy németen, főleg ha pár klános összeállt.
Mondjuk versenyszint már más tészta :D -
Azert ez enyhen "furcsa" hogy egy klanban vagy egy csapattal es nyilt forumon kerdezel ra/kerdojelezed meg hogy miert van a sajat szervetek igy beallitva, nem pedig siman toluk kerdezed meg TSen vagy barmilyen mas modon.
Biztos egybol elmondtak volna neked a helyzetet.
Elhiszem nem vagy anyira aktiv mint ok, de eleg meglepo megis. -
GL engem sem zavar annyira, ha nagyon elszaporodnak a GL majmok berakom az upgr.explosion kiegészítős Gustavot és szétcsapok köztük :)
Engem jobban zavarnak az M60-as medic csoportok...