Ja, a Dájsz bebalancolta, szép lassan. De addig sem volt "nem ér AK-val lőni" típusú faszság. Sőt, BFV-vel sem volt "no M60+LAW" szabály sem. (Úgy tűnik, Dájszék szeretik ezt az M60 témát... :P)
Ennyi erővel BF2-ben nem szabadna senkinek semmilyen repülőbe ülni, mert overpower, a földről lelőhetetlen, és buzik akik használják.
Úgyhogy a lófaszt, leszarom. Nem rohangálok M60-nal, de kurvára nem is hat meg a téma. Nem fegyvernáci szervereken sem lőnek le túl gyakran M60-nal, úgyhogy ez totálisan a hiszti kategória, amikor nem tudjátok már másra fogni, hogy bénák vagytok.
A GL sem egy überfegyver egyébként, azzal is kell tudni lőni (messzire), nekem pl kurvára NEM megy, nem is használom, mert még ha úgy látom, hogy talál is, akkor sem öl. Persze engem osztanak vele. De nekem nem az lenne rá a megoldásom, hogy akkor ne legyen GL. CG-vel ugyanez a meglátásom.
De igazából mindegy, a ligák már becsicskultak a lámáknak, vannak korlátozások. Valszeg a mi szerverünkön is ESL szabályok lesznek sajnos.