• gabipaci
    Örülök, ha megnevettettünk.
    Ha majd odáig fajul a világ, hogy Te magad is admin leszel egy BC2-es szerveren, majd rájössz, milyen döntéseket kell meghoznod.
    A törzsvendégek azzal nyúznak, hogy nekik nem sok örömet okoz, ha egy ilyen "űberkirályállatpro" játékos rajtuk gyakorlatozik. El kell döntenem, hogy kirakok egy embert, vagy megválok mondjuk egy tucat másiktól, akik miatta nem jönnek majd fel.
    Azt már meg sem említem, ahhoz is adminjog kellene, hogy rágyere, a clanforge oldalról csak felhasználónév alapján lehet kickelni/bannolni.
    Így az IP ban történeted kicsit megbukik.
    Arra nincs szabályunk, hogy nem szabad túl jól játszani, de HC szerveren a 35/5-ös stat több mint túl jó játékos. Extrém kategória, aminek a többi játékos sajnos nem örül. Magamat nem sorolom ide, mert összesen nincs még 2 nap játékidőm, így az én játékomat nem rontja el.
    Nem fenyegetőztünk, akinek nincs félni valója, azt küldhetném akármilyen ellenőrzésre. Csak Őt igazolná.
    Hogy ez mekkora szégyen, azt feldolgozom én, ne törődj vele.
    "Elég lett volna annyit beírnotok hogy ne mennyen oda többet tuti nem is lépet volna fel ha ennyire zavar, hogy balfaszok vagytok és felmegy valaki aki tud játszani."
    Ezt sajnos nem teljesen tudom értelmezni. Talán annyi, hogy nem zavar, hogy balfasz vagyok. De legalább tudok írni/gépelni.