51658
-
Egy amatőr kérdés, mi az a kempelés? -
zolomolo54 #25156 Nem kell mindenen felkapni a vizet! -
zolomolo54 #25155 Hát ha beáll sniperrel kempelni a hegyen vagy a háztetőkön akkor lehet 20/5 öt csinálni! De hamár nyilvános harcban csinálja akkor az túl feltűnő! ÉS RÁJÖVÜNK HOGY EGY CSALÓ FASZ! -
zolomolo54 #25154 Nem semmi hogy ti mit műveltek! anyáztok stb hát ez non trágár stilus! -
Te BUKSAGe apucija vagy? Mert akkor az itteni szájkarate helyett a fiadat nevelhetnéd...
Kb egy dél texasi redneck parasztként tudnálak beazonsítani a stílusod alapján. (hisz mint azt mondtuk korábban a stílus maga az ember) -
23Ronaldo #25152 Hello mindenkinek!
Olyan problémám van hogy szeretnék multiplayerben játszani a játékkal, de még sohasem csináltam ilyet.
Végig nyomtam a single playert, de ennél töbre vágyom.
Nagyon szépen kérem valaki segítsen hogyan lehetne elérni a többi funkciót, lehetőségeket.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Gyuszopapa #25151 Látszik hogy még sokan félnek a fogorvostól.
-
Kezdő fogorvos botlásai :D -
Jó látni, hogy tegnap óta még mindig masszívan tartja magát a többfrontos parasztlázadás. :) -
zuzu7 #25148 Már az! -
zuzu7 #25147 Ha a te fiadat le kurva anyáznák akkor te sem viselkednél máshogy. Még ez meg nem történt csak olvastam,és mosolyogtam az egészen. -
gabipaci #25146 Örülök, ha megnevettettünk.
Ha majd odáig fajul a világ, hogy Te magad is admin leszel egy BC2-es szerveren, majd rájössz, milyen döntéseket kell meghoznod.
A törzsvendégek azzal nyúznak, hogy nekik nem sok örömet okoz, ha egy ilyen "űberkirályállatpro" játékos rajtuk gyakorlatozik. El kell döntenem, hogy kirakok egy embert, vagy megválok mondjuk egy tucat másiktól, akik miatta nem jönnek majd fel.
Azt már meg sem említem, ahhoz is adminjog kellene, hogy rágyere, a clanforge oldalról csak felhasználónév alapján lehet kickelni/bannolni.
Így az IP ban történeted kicsit megbukik.
Arra nincs szabályunk, hogy nem szabad túl jól játszani, de HC szerveren a 35/5-ös stat több mint túl jó játékos. Extrém kategória, aminek a többi játékos sajnos nem örül. Magamat nem sorolom ide, mert összesen nincs még 2 nap játékidőm, így az én játékomat nem rontja el.
Nem fenyegetőztünk, akinek nincs félni valója, azt küldhetném akármilyen ellenőrzésre. Csak Őt igazolná.
Hogy ez mekkora szégyen, azt feldolgozom én, ne törődj vele.
"Elég lett volna annyit beírnotok hogy ne mennyen oda többet tuti nem is lépet volna fel ha ennyire zavar, hogy balfaszok vagytok és felmegy valaki aki tud játszani."
Ezt sajnos nem teljesen tudom értelmezni. Talán annyi, hogy nem zavar, hogy balfasz vagyok. De legalább tudok írni/gépelni. -
olyan nekem sokszor van h elkezd vmelyik irányba menni az ember automatikusan, 2x gyorsan rá kell nyomni arra a gombra amerre megy és megjavúl -
oké, holnap megpróbálom, ma már fájnak a szemeim -
Annyira nem, de mondják is többiek mikor használhatod. Addig bújkálj a házak közt. Ki lehet húzni simán, csak ne állj közel a falakhoz. :D -
5ös gomb.Szval sokáig kell várni?:) -
Légicsapást kell kérni rá azzal a célmegjelölő távcsővel. Csak pár percig ki kell húzni még elérhető lesz. (asszem 3-as vagy 4-es gomb, már nem emlékszem) -
Nem pont ez de ilyen anomáliám nekem is volt multkor. Minden gépjármű ha beleültem azonnal csak hátra ment... Beállításoknál persze nem volt változtatva semmi. -
Ah könyörgök valaki segítsen mi a franctól lehet ez a hiba? 
Megőrülök már olyan idegesítő, nemcsak csapattársaknál, de spottolt enemy-nél is 2 méterrel odébb rakja a háromszöget meg a jelzéseket. Mostanában kicsit visszanéztem sima szerverekre, eddig leginkább HC-n lövöldöztem, de hát így tiszta káosz, alig látni ki-kivel van... Nem volt ilyen az elején, egyszer csak elkezdte és azóta ilyen. Tökmind1 milyen felbontást állítok, (1920x1080-ban játszok, képeket PS-ben kicsinyítettem le, hogy jobban átlátható legyen) valószínű nincs ahhoz köze, de bármit állítok így marad... Ha semmi ötlet, akkor valszeg újratelepítés lesz.
Jah igen, a két példakép:
-
Nevetséges amit a Ph szerver adminok művelnek, azért bannolni egy embert mert jól játszik ez egy kicsit durva. Mivel ez egy szabály nálatok ha jól tudom ezt el is fogadja az ember mert a szerver a tietek, olyan szabályt hoztok amit akartok. Viszont az rohadtul nincs rendben, hogy több napon keresztül csalónak neveztek valakit (játékon bekül és több fórumon is) aki tud játszatni és kozbe csak a ti balfaszságotokat használja ki mert játszani azt nem tudtok. Bant adtok neki, de még egy bant se tudtok megcsinálni rendesen(ip alapján bannoltok). Másnap fel tud menni gondolta talán lenyugodtak a kedélyek erre újra bannoljátok és még fenyegetőztök is, hogy a pb-re elkülditek screenshot-ot és továbbra is csalónak nevezitek. EZ ELÉG NAGY SZÉGYEN ILYENEKNEK NEM VALÓ SZERVER. Elég lett volna annyit beírnotok hogy ne mennyen oda többet tuti nem is lépet volna fel ha ennyire zavar, hogy balfaszok vagytok és felmegy valaki aki tud játszani. -
A 2. pályán jön a tank.Hogy kell kilőni?Mert nem tudok a közelébe jutni:/ -
Na most aztan jol megmondtad a magadet!
-
eLiXir #25135 köcsögök
! -
Mondjuk legalább a veszekedők nagy része tud magyarul. Ugye? -
Magyar mentalitas:1ik. kezdi masik visszabasz,erre jon 2-3meg kozbe szol+meg vki. hozza tesz komentet,majd az egesz forum vmi. pici szaron osszeveszik:))) -
RoboGoD #25132 Ha tényleg 44 éves vagy, csak szégyellheted, hogy ilyen primitív vagy. Én 38. És még sokan mások is vannak itt felnőtt emberek. De mint te is bizonyítod a kor nem minden. -
Már bocs, de akkor nagyon nem érthetően írta.
"Ha valaki mégis gyanusan NAGYON EXTRÉM jó játékos, ban. (utólag elküldöm PBBans-ra)"
Ez alapján soha nem fogják banolni.
Sőt a screenshotot is megkérdőjelezném, mert az eredetiségét nem tudom hogy ellenőrzik le.
-
Közben is. Bár csodát nem várok ezektől. Gondolom majd össze-vissza fog embereket dobálgatni az is -
gabipaci #25129 Nem tudom, mert a patch-ról valami olyat olvastam, hogy csak kör végén fogja kiegyenlíteni a csapatot.
Remélem benéztem... -
Mindegy, egyetértünk abban hogy nem értünk egyet :)
Reméljük hogy R9-es frissítéssel kijön egy normális autobalance és megszűnnek az ilyen gondok. -
gabipaci #25127 Ez nem nagyon fordul elő, mivel most egyik szerverünk sem conquest.
De hidd el, mindenkinek az a célja, hogy kijöjjön a bázisról, mert ott nem sok babér terem. Ergó felesleges bemenni, mert csak elfárad a lábod. -
KL egyrészt csináltunk már ilyet (
) mikor pbshot alapján jelentettünk fel valakit a game violation-nél, másrészt pedig itt is lehet videózni az aimbotos majmot és beküldeni az evenbalance-nak, tuti bannolják, ha látszik hogy 137 fokokat rángatva lövi a fejeseket és 87-3-as statja lesz.
-
eugabesz #25125 Mi van ráz a 220 öcsisajt...a kutya nem vitatkozik veled,csak ontod itt a trágár szöveged b+...mielőtt visszaírnál,jól gondold meg,mit írsz,mert ilyen kölyköm lehetne,ha a kutya nem előz meg a lépcsőn...
-
gabipaci #25124 Mapváltás akkor szokott csak lenni, ha véletlen beragad egy map, és már negyedszerre megy ugyanaz. Az, hogy milyen megoldással volt, nem tudom, de ha egy pontos időpontot mondanál, már ki tudnám deríten a chat logból. -
Szóval szerinted ha az egyik csapat olyan béna, hogy nem képes kijönni a kezdőjéről, akkor nekem meg kéne állnom a védvonalban egy házban és a majmot políroznom amíg kitalálnak valami taktikát? Mert ugye ha belövök hozzájuk vagy a kivezető utat figyelem akkor kickeltek.
Na ILYEN baromságokra gondoltam. -
44 éves vagy? Legalább ezt ne árultad volna el, most már tényleg égsz mint a Reichstag. -
Jó de cs-ben az az egyik legdrágább fegyver, ha láma vagy maponként max egyszer jön össze rá a pénz, ha meg profi vagy akkor meg nem mész meggymagköpködővel :) -
gabipaci #25119 Olvastam valahol, hogy fel lehet tölteni az oldalukra, de most beszéltem velük IRC-n, sajna nem lehet. Lettojják. Ha találsz új hack oldalakat, azt szívesen fogadják, de screen-el ők nem foglalkoznak :( -
zuzu7 #25118 És én itt befejeztem, 44 évesen nem vitatkozok kis taknyokkal!!! -
zuzu7 #25117 Hogy beszélsz velem, lehet hogy én vagyok az apád!