Gyuszopapa#2238
Hát remélem is hogy nem lesznek only konzol gémek.Annyira nem ástam magam még bele a konzolok történelmébe ugyhogy ha hülyeséget írok valaki majd felvilágosít.De én úgy vettem észre hogy mióta ilyen jól fogyó-népszerű fps játékokat adnak ki rájuk azóta lettek ennyire felkapva gondolok én az újabb COD(3 ami only konzol lett,4,5,6)szériára,a MOH Airborn és a BF berkein belül a BC1(pedig mikor először szóba került azt írták PC-re is megjelenik).Sajnos tudjuk a valóságot mi lett,pedig akkor is kezdtem örülni hogy végre lesz PC-re új BF játék.Most is örültem mikor bejelentették hogy a BC2 és a 43 PC-re is megjelenik.De sajnos elmúlt fél év és a beigért 43-ból se lett semmi illetve annyi hogy késik.De már nem tudom mit gondoljak erről a késésről mert általába ha valami fejlesztő csapat kiad egy játékot azt azért időbe elkezdi reklámozni(általába min. fél évvel megjelenés előtt mégha előtte ki is adta valamilyen platformra).Mert azért a reklám nagy úr ám és a MW2 be is bizonyította hogy sokat jelent eladás terén az agyon hájpolás(még ha annyira nem is lett nagy szám).És végül,igaz hogy nem ide tartozik de például még olyan játékból se láttunk képet,videót aminek az engine-jét már láttuk PC-n futni és itt a konzolokra is megjelenő Crisys 2-re gondolok.Mielőtt még beszóltok,valaki látott már FrostByte engine-t PC-n futni közülletek?