51658
-
Hah :D
-
JagFater #2267 A konzolos bc2-t nem ismeri észlény...
Vagy legalább is én biztos nem, amihez lehetne viszonyítani. -
Bf2 squadrencert nem ismerem, már teljesen átszoktam a cod-ra.:))) -
nem ismered a bf2 squadrendszert,vagy mi a fasz?
lesz egy leader meg 3 member,bárki tud bárkire spawnolni,de joinolni csak akkor tudsz ha élsz,születni gondolom csak 1.halál után tudsz rájuk,és lezárni is csak a leader tudja majd(plusz a leader utasításai is maradnak) -
Ezt nem értem, milyen menete.... -
"PC is still 4 man squads with full squad spawn. But with BF2/2142 style joining and leading and locking."
PCn is marad a bárkire spawnolás csak a menete lesz olyan, mint a bf2/2142be -
ha jól emlékszem,akkor a pontos indok úgy hangzott,hogy zökkenőmentesebb legyen a beta indítása,nem úgy mint PS3nál,hogy még a NASA fél szerverparkja is lehalt,annyian akarták húzni egyből... -
Geronimo, ez mar kinzas szintuuu...
Nem eleg hogy a DICE szarra szopat minket tobb honapja/eve, meg te is (es en is) szetlinkeljuk mindenkinek az agyat videokkal es kinozzuk szegeny hanyatott es sanyaru sorsu PCs tarsainkat, mikozben meg LEGALABB 1-2+ honap mire lesz talan 1 palya amivel kiprobalhajuk es/vagy lehet hogy ki se jon idoben PCre.
Aaa de sok ido meg...nem birom mar.
Holnap hibernaltatom magam valahol.
Kuldjetek majd pls egy emailt a [email protected] -ra, ha kijott a demo vagy a vegleges.
Thxbye.
Ui.: (Ja es koszi de nem kellenek a poenok a mailre varhatsz, hogy joejt, meg ilyenek.) -
Remélem...Jó lenne nem kimaradni belőle. -
Majd elmondják januárba gondolom, de elvileg azért halasztottak, hogy szélesebb körbe legyen elérhető a beta bár ez kamu mondjuk. PS3 betara csak az nem szerzett kódot, aki nem akart. Remélhetőleg itt is az lesz majd. -
És hol lehet vajon majd jelentkezni? -
voip nem viop -
Na újabb infók pc betaval kapcsolatban. Beépített viop olyan minőségű, mint a ventri bár ez szerintem sok embert nem érint, mert úgyis külső programot használ. Beta kódot meg januárban osztanak majd. -
Még egy Montage. -
Már ők is olyanok mint a politikusok ...Még a kérdésüket sem szabad elhinni.... -
Hm demize(egyik dev) twitteren előbb egy válasszal utalt arra, hogy januárba mégiscsak lesz PC beta. Meglátjuk
-
JagFater #2252 Nem vagyok meglepve.
Sztem nem lesz ebből semmi egyébként, vagy csak direkt olyan későn, hogy már senkit nem fog érdekelni.
"Vegyé konzolt ratyi, ha játszani akarsz" Ez a mottójuk... -
Gyuszopapa #2251 Hát lehet rajta rágódni az biztos.És szeritem elhihetitek amig nem látunk FrostByte engine-t futni pc-n vagy netán lennének hozzánk kegyesek és raknának fel végre egy pc gameplay-t a játékból és azt látnánk addig csak álmodhatunk erről a játékról.Még az se érdekelne ha pre-alfa verzós gameplay-t látnék de legalább volna már végre valami a szentségit neki.
-
Nothing117 #2250 a végén még meg sem jelenik
-
nesze inkább ezen rágódj :D
So far the delays:
PC-Versions:
BF1943 delayed 3 times(?)
BC2 beta delayed
BC2 demo delayed
BC2 release date, probably delayed too.
Mirrors Edge PC delayed
BF2(142) Patch one huge delay
Console-version:
BF1943, 1 Month delay -
Neked. Oszt? :D -
Már rég ez a hátterem
-
Nagyfelbontású háttérkép hogy én is hozzászoljak 
-
BC1-ben mennyi idő volt a SP?? Mert a Codok is nagyon jó akció dúsak pörgősek nem uncsik de amikor kezdesz belejönni vége van alig pár órásak csak. -
Annyit mondtak, hogy több komolyság lesz benne, mivel az egész BC2 komolyabb lett, de a karakterek megmaradtak és velük együtt az egyéniségük is. Viszont több lesz a scriptelt jelenet, hogy még filmesebb legyen az élmény. -
Landor #2243 Ha hozzák a BC2ben az első rész singleplayer színvonalát, akkor annak nagyon fogok örülni! Pedig nem vagyok az SP játékos, de a BC1 jó móka volt! -
-
MOHból már több sp részt láttunk, mint eddig BC2ből :D Igaz sp nemigazán érdekel főleg egy BFbe, de azért érdekes, mivel ennek 3 hónap múlva meg kell jelennie. Nem tudom hova tartogatják még. Megnéztem ezt a MOH trailert de nem voltam elájulva. Egy BC videónak sokkal jobban örültem volna :y -
Ez most költői kérdés volt? Ezerszer le lett már írva, hogy PC-s dologból semmit se mutattak még fel. -
Na vegre egy ertelmes otlet valakitol.
-
Gyuszopapa #2238 Hát remélem is hogy nem lesznek only konzol gémek.Annyira nem ástam magam még bele a konzolok történelmébe ugyhogy ha hülyeséget írok valaki majd felvilágosít.De én úgy vettem észre hogy mióta ilyen jól fogyó-népszerű fps játékokat adnak ki rájuk azóta lettek ennyire felkapva gondolok én az újabb COD(3 ami only konzol lett,4,5,6)szériára,a MOH Airborn és a BF berkein belül a BC1(pedig mikor először szóba került azt írták PC-re is megjelenik).Sajnos tudjuk a valóságot mi lett,pedig akkor is kezdtem örülni hogy végre lesz PC-re új BF játék.Most is örültem mikor bejelentették hogy a BC2 és a 43 PC-re is megjelenik.De sajnos elmúlt fél év és a beigért 43-ból se lett semmi illetve annyi hogy késik.De már nem tudom mit gondoljak erről a késésről mert általába ha valami fejlesztő csapat kiad egy játékot azt azért időbe elkezdi reklámozni(általába min. fél évvel megjelenés előtt mégha előtte ki is adta valamilyen platformra).Mert azért a reklám nagy úr ám és a MW2 be is bizonyította hogy sokat jelent eladás terén az agyon hájpolás(még ha annyira nem is lett nagy szám).És végül,igaz hogy nem ide tartozik de például még olyan játékból se láttunk képet,videót aminek az engine-jét már láttuk PC-n futni és itt a konzolokra is megjelenő Crisys 2-re gondolok.Mielőtt még beszóltok,valaki látott már FrostByte engine-t PC-n futni közülletek? -
Istenem...
nem mindig konzolból áll a világ. Emlékszem hogy a BC 2-őt is egyszer lekonzolosítottátok itt az sg-n. Konzollal nincs semmi bajom, én is birtokosa vagyok, de azért nem kéne a pc-seket megijeszteni, h moh is only console :D
Most ezt így általánosságban írtam, nem muszáj magadra vedd.
A Codok, mohák, battlefieldek (kivétel BC1, az is max konzol erősítő reklámnak) sosem leszenk only konzol!!!!!!!!!! -
JagFater #2236 :-D -
Lego BC2
-
Inkabb pece betat adjanak mar :D -
Azt hittem lesz valami single player trailer vagy dzsungeles mapról, de nem :( -
Hiába diktál az ea. Ez az új BF sokkal nagyobb húzónév jelenleg náluk, mint bármi más. Még el se indult a marketinggépezet igazán. Ezt ugye többször is kijelentették, hogy mw2 ellenfelének szánják így biztos dollármilliók mennek majd el marketing részre is. Gondolom új évbe majd beindul. -
tehibad. -
eh most olvasom mit válaszoltak :( -
baromság