Ahogy nézegetem ezeket a ps3 videókat, egyre kevésbé aggódom az erős fegyók miatt. A jobb playerek, minden ember, vagy minden 2 ember után táraznak, pedig pontosan lőnek, és 30 golyszli volt a tárban. Mondjuk szép lövéseknél 3 ember egy tár, vagyis sok nem változott a bf2-höz képest, ami jó jel, azzal a különbséggel h a hitbox sokkal jobb. Ez szerintem így tökéletes. Legalább nincs az mint cod4 hc modban, hogy a pálya másik végéből lődözött mindeneki, mert 1 lövéstől elhaltál mint a szar. Persze valósághű meg minden, de ha azt akarok, akkor elmegyek katonának vagy airsoftozni.
Másik megfigyelésem. Erősítse meg valaki. Azért nem olyan egyszerű szétlőni a terepet. A tankos videóban a csávó azért elég sokat rálőtt egy házra és nem omlott össze. Szóval azért warokon senki nem fog 10 percet lődözni egy házat, h összedőljön. Szerencsére.
Továbbra sem értem, hogy a medic miért kapott támogató fegyvereket. Még az éleben nem láttam szanitécet, ekkora fegyverekkel rohangálni. Jobb lett volna, valami könnyű fegyverzet neki. Ez mindenképp fekete pont!