51658
-
Nothing117 #2111 most azzal mi a bajod hogy beírtam 1 másik játékot amiben brutálisan erősek voltak a snipák, csak azért írtam be ezt mert ha abban sem voltak idegesítőek akkor szerintem ebben sem lesznek
a másik meg hogy távolra pl 500 méterről hiába lő 1 snipa még 300 ról is baromi nehéz eltalálni 1 mozgó célpontot nemhogy 500 méterről vagy messzebről ha meg 1 helyben állsz akkor meg tök mindegy milyen messze van a snipa mert úgy meg mindenhogyan könnyű eltalálni valakit -
Ház alsó részénél összes falat ki kell lőni, hogy összeessen. Nem lesz az, hogy nekiállunk lerombolni a fél pályát harc elején, baromság. Amortizálódik az rendesen magától is harc közbe. -
balanceolt :) -
igen csak kurvára nem abban a játékban amiről te beszélsz
tanulj meg először olvasni,mielőtt írsz... -
Hali!
Jogos a medikes felvetesed.Masreszrol ezt a health regeneralodast sem ertem miert eroltetik.Igy egy nagyon fontos szerepkoretol fosztjak meg a mediket (mert ugyebar az o kozremukodesevel max gyorsabban gyogyul a katona)igaz a defib megmarad.Ezzel az erovel az ammo is novekedhetne idovel magatol es akkor a supportos funkcioja is veszitene fontossagabol. -
JagFater #2103 *d -
JagFater #2102 3:46 nál spígi gonzales befigyel.
Ez a támogató fegyó egy kalap szar videó alapján. Fél tárat ráküld egy csókára. -
rengeteg droid snipert megöltek ebben a videóban
-
Ahogy nézegetem ezeket a ps3 videókat, egyre kevésbé aggódom az erős fegyók miatt. A jobb playerek, minden ember, vagy minden 2 ember után táraznak, pedig pontosan lőnek, és 30 golyszli volt a tárban. Mondjuk szép lövéseknél 3 ember egy tár, vagyis sok nem változott a bf2-höz képest, ami jó jel, azzal a különbséggel h a hitbox sokkal jobb. Ez szerintem így tökéletes. Legalább nincs az mint cod4 hc modban, hogy a pálya másik végéből lődözött mindeneki, mert 1 lövéstől elhaltál mint a szar. Persze valósághű meg minden, de ha azt akarok, akkor elmegyek katonának vagy airsoftozni.
Másik megfigyelésem. Erősítse meg valaki. Azért nem olyan egyszerű szétlőni a terepet. A tankos videóban a csávó azért elég sokat rálőtt egy házra és nem omlott össze. Szóval azért warokon senki nem fog 10 percet lődözni egy házat, h összedőljön. Szerencsére.
Továbbra sem értem, hogy a medic miért kapott támogató fegyvereket. Még az éleben nem láttam szanitécet, ekkora fegyverekkel rohangálni. Jobb lett volna, valami könnyű fegyverzet neki. Ez mindenképp fekete pont! -
írt ám elég böcsületesen! -
Ha mar kommentezel valamirol akkor figyelj mar hogy mirol irkalunk faxom. -
Nothing117 #2095 battlefield-ben pl a 2142 ben 330-méternél nem láttál messzebb sniperrel sem, nem hogy 2 kilómétert bf-ben sem hiszem hogy 2 kilóméter lett volna látótávolság sniperrel -
Es ott is 2 km-es tavrol lottek agyon (labon) a sniperek ugy hogy nem is lattad oket tavcso nelkul...? -
Nothing117 #2093 ráadásul ott még pontosak is voltak a fegyók 100 méterről osztottam a fejeseket mrc-vel és 50 gólyó volt a tárban:) -
Nothing117 #2092 engem a sniperek nem aggasztanak, játszottam anno a ghost recon advanced warfighter 2 multijával ott a noob sniperek m99 el nyomták az meg olyan erős volt hogy 1 lövés a bokára és halott vagy mégsem voltak idegesítőek a sniperek meg ott 1 komolyabb assault fegyó pl a scar H 2 lövés mellbe éshalott vagy de pont az volt abban a játékban a jó hogy nem kellett a fél tárat kilőni mire 1 embet megöltél, valóságban is 2 lövés után nem nagyon szaladnál tovább -
Kis iromány a beta tesztelésről és hogy miért nem updatelik a ps3as betat stb. -
Bala10 #2090 
ennél már csak az viccesebb, amikor még tarkón is lő a saját embered:D -
Tudod hogy van ez, majd a főnök megmondja, hogy milyen legyen, azt olyan lesz. A megvalósító személy véleménye másodlagos... -
Amúgy a snipákra szükség van mindig a játékokban. Pl bf-ben ha már minden pontot elfoglalt az egyik csapat és valaki nem akar kempelni, akkor mindig van pár snipa a pálya szélén, a megszokott helyeken, akik arra várnak, hogy lekéseljék őket :D
Emlékszem egy bf42-es omaha mecsünkre. Ahol volt egy tipikus sniper játékosunk :D Már a legutolsó emberünk aki a hajón volt eredetileg, már az is a felső zászlót foglalta. Mire a sniper még mindig lent az üres parton feküdt és nézte az üres bunkereket, ami már rég a miénk volt :D (azt hiszem nem is játszott több mecsünkön :D ) -
Es azzal mit kezdjek? 
Az is felig modern katonai multi...csak kicsit nagyra nottek a csotanyok hutoben mi?
-
Jól tolja srác remélem lesz tényleges HDba nemsokára -
Rég volt már BC2 montage -.- -
JagFater #2084 Valamit muszáj szidni. Assit mégsem lehet... :-) -
február 19 Aliens vs predator3 -
Ha lesz próba PC-n, majd meglássuk érdemes e panaszkodni a snipa miatt, addig meg elvagyunk itt is ezzel.:))) -
-es -
Es igen, kesobb mar eleg nehez az alapjatekon valtoztatni es patch-ekkel vagy modokkal, sokszor azokkal csak jobban elkurjak. -
Aki azt erzi hogy sokat nyivakolunk csak 1-1 hiba miatt, mint peldaul a sniperes dolog, annak azt mondom hogy azert parazunk sztem paran, mert kb 5 eve ez lenne az egyik "legnormalisabb" katonai FPS ami kijon vegre PCre es utana ki tudja mennyit kell megint varni egy ujabb hasonlo szinture.
Es tenyleg kurva jo lesz ugy tunik, szinte nagyitoval kell keresgelni benne a hibat, es akkor itt van egy sniperes dolog amivel az amugy csucsnak tuno jatekelmenyt nagyon konnyen le lehet erosen rontani.
De mondjuk meg hivatalosan forumban is nehezen tudunk panaszkodni errol, mert ugye PCs beta sincs meg kint, itt levo kb 20-30 forumozobol kb 1-2 probalta ki csak PS3on.
Es en is persze egyertelmu hogy jatszani fogok vele es meg is veszem a BC2ot, ha meg igy is hagyjak az egeszet ahogy most van.
Mar csak azert is, mert nincs kozel sem masik hasonlo normalis jatek mostanaban. (Talan kesobb a Medal of Honor, de arrol 0 info meg, es esetleg egy Crysis mod, "Casus Belli" amit ha minden igaz a BC2 elott kidobnak.)
Csak bazi kar lenne ha ezen nem balanszolnanak valamit, mert mas komoly problema ugy nez nincs a jatekkal eddig a tesztek es videok alapjan. -
Bala10 #2078 csak most még lehetne rajta változtatni, később csak anyázni lehet. :D -
már* -
Engem lelő 2* ugyanaz a sniper akkor megkeresem mindig és kést rakok a hátába. utána mér nem molesztál
-
Hát a csipás inkább menekülni fog mint vissza lönni, de ha okos akkor a városban nyomrá pár C4-t és visszaküldi a vastelepre.
-
Mekkora királyság lesz, ahogy a tank meg a csipás egymást lövik, a többiek meg normálisan infantrizhatnak a pályákon
-
És elég jó érzés is volt ne tudd meg xD -
Tankkal azért oldható a snipa által keltett feszültség a pályán. -
hát lehet hogy én is anyázni fogok majd, amikor már 10x szed le egy sniper, de most én nem látom ennyire borúsan a helyzetet. számomra úgy tűnik, hogy rengeteg taktikai lehetőség van ebben a játékban, és az az egy pálya amit eddig láttunk, az sem szűkölködik egy csomó jó fedezékben, nem tudom...
-
JagFater #2070 Publikon nem mindegy, hogy hozzáértő sznipázik, vagy sem?
Legyen egy-egy felvehető snipa oldalanként, vagy max kettő, oszt csókolom.
Egyszer úgy is lekéselik, akkor majd felveszi más a fegyót.
-
Ez a szájperes dolog tényleg dühítő ...
Lehetne olyan mint a Americas Army pl. ... hogy szabott számú sznájper lehet csak (Főleg olyanok akiknek megvan a tréningjük ... ami itt unlokk lenne az tuti :) ) ... ez viszont azokkal kibaszás, akik tényleg "szeretnénrk" sznájperkedni, ezzel segítve mondjuk a csapatot, mert helyettük azok fognak, akik máshoz nem is nyúlnak mert ezért gyűlik a pont ... Már látom is a szájpermedik statpaddingot ... a pálya 2 végén egy-egy sznájper meg egy-egy medik, a szájperek felváltva lövik egymást, a medikek meg élesztenek ... -
Nee, az editor kell 

-
Nyugodtan kérdezd meg, de mivel a BC2-höz nem lesz editor, így modok sem lesznek. Talán később összeraknak valamit, de az a valószínűbb, h majd csak a Bf3-hoz lesz valami editor féle, az meg nem most lesz.