Szerintem nem lesz ez annyira szar, mint ahogy előadjuk :) Ha mégis akkor majd úgy alakítjuk a dolgokat, hogy jó legyen. Ha egy játéknak vannak hibái, akkor a játékosok képesek javítani/rontani a játék élményen, szabályain. Most itt arra gondolok, hogy pl bf-ekben is idővel kőbe vésett szabály lett, hogy no basecamp meg baserape. Aki nem viselkedett már repült is a szerverről. Jó tudom sokszor meg nem repült, mert nemvolt admin. Idővel meg már ha az ellenfél basejének a határvonalán sétáltam, már azért is kicket kaptam.
Ez más játékokban is működött. Pl swat4-ben(kár hogy hamar vége lett a játéknak) is volt egy fegyver ami ilyen csíter fegyver volt. Ha 5 falon keresztül találtad el vagy súrolta a lőszered valakinek a kabátját azonnal belehalt. Napokon belül mindenki megértette, hogy nem játszik senkise azzal a fegyverrel és kész. Persze mindig voltak balfaszok, de ez nem kivédhető.
Szerintem ha annyira nagy lesz a snipa uralom és a dice nem javítja akkor, majd a játékosok találnak rá megoldást. Ha másnem pl: !_all_sniper_bann formában :D Vagy no_sniper szerverek lesznek vagy nemtudom :)