51658
-
konzolba egy dolog biztos jó: a joy miatt ritkán néznek hátra az emberek, max akkor ha hátbalövik, mert vagy fél óra mire körbeforog az ember joyal... ;) -
A defibris rem :)
01:18nal jo ahogy a csapat hataba kerul
-
kb ki nem? ^^ -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Foglalkozás:cnc programozó ? Me too :$ :D
-
Rengeteg feedback topik van már, ezeket nézik és ez alapján tweakelik a betat. Nem véletlen van beta teszt. -
Gyuszopapa #2061 Ebben teljesen igazad van,a túl sok tiltás visszaüthet.Talán ha valaki a bétából jelezné nekik hogy valami nem teljesen jó igy,talán átgondolnák és megpróbálnák valahogy egyensúlyozni ezeket az aggályokat. -
JagFater #2060 Ebben az egészben az a szomorú, hogy mi, akik nem hogy nem játszottak vele, de még csak élőben sem láttuk megmondtuk, hogy ez lesz belőle. Akkor a gyökér csíráknak, akik ezzel basszák a rezet x éve, mint fejlesztő nem tűnik fel? Nem gondolja végig? Akkor mit várjak egy bonyolultabb feladat, vagy megvalósítás terén? Jó, hát persze, lehet majd tiltogatni, meg modolgatni, csak épp a kutya sem lesz a szervereken 1-2 hónap múlva, mint a modok többségében.
Eske rákérdezek, hogy az FH-s csapat tervez e rá modot...
Őszintén, miért nem lehet a 2-3 nagy modcsapat véleményét kikérni, vagy öteletet lopni tőlük? Csak a ahngokat sikerült a poe-ből lenyúlni nekik... -
82 napig, 3 óráig, 17 percig, xx másodpercig, xxx századmásodpercig, xxxx ezredmásodpercig, vagy még tovább. -
Szerintem nem lesz ez annyira szar, mint ahogy előadjuk :) Ha mégis akkor majd úgy alakítjuk a dolgokat, hogy jó legyen. Ha egy játéknak vannak hibái, akkor a játékosok képesek javítani/rontani a játék élményen, szabályain. Most itt arra gondolok, hogy pl bf-ekben is idővel kőbe vésett szabály lett, hogy no basecamp meg baserape. Aki nem viselkedett már repült is a szerverről. Jó tudom sokszor meg nem repült, mert nemvolt admin. Idővel meg már ha az ellenfél basejének a határvonalán sétáltam, már azért is kicket kaptam.
Ez más játékokban is működött. Pl swat4-ben(kár hogy hamar vége lett a játéknak) is volt egy fegyver ami ilyen csíter fegyver volt. Ha 5 falon keresztül találtad el vagy súrolta a lőszered valakinek a kabátját azonnal belehalt. Napokon belül mindenki megértette, hogy nem játszik senkise azzal a fegyverrel és kész. Persze mindig voltak balfaszok, de ez nem kivédhető.
Szerintem ha annyira nagy lesz a snipa uralom és a dice nem javítja akkor, majd a játékosok találnak rá megoldást. Ha másnem pl: !_all_sniper_bann formában :D Vagy no_sniper szerverek lesznek vagy nemtudom :) -
(vagy tovább :d) -
ennyi. levan tisztázva 110%-ban, most már lehet várni 82 napig. -
zebrock #2055 ettől nem kell fosni , mint minden szervernek van modder-je , és kicseréli egy puskára , vagy amire akarja. Ahogy a magyar Liebstandarte szerón ohamán is kivették, nálunk a stingereket , mert úgy ítéltük meg hogy primitív , simán megoldható. ez a csekély lehetőség minden játékba szerver oldalról megoldható. -
Sniper lesz vagy nem, én játszani fogok ezzel, valamelyik magyar csinál egy szervert, és nem enged rá snipereket, vagy csak 1 - 1 sniper lehet max a 2 csapatban,és így meg van oldva a dolog...nemtom mit kell túlröhgölni. -
Gyuszopapa #2053 Sajnos a MOH Airborn multiját is a sníperek tették tönkre.Reménykedj hogy az új MOH-t nem teszik tönkre.Mellesleg a #2019-es tankos videóba is látszik hogy a jónép nagy része sníper hiszen 5.05-től 7.50-ig egy darab rakétát nem lőnek rá a tankra pedig van hogy fél percig is egyhelyben áll(NO COMMENT). -
#2048 :) -
JagFater #2051 Jó, hát akkor erről ennyit...
Valaki nyissa meg a moha topikot én átköltözök oda faszom... -
A #2043-ban való válaszomat átvitt értelemben olvasd ;) (bár nem vagyok gondolat olvasó ki mire gondolt) Szerintem nem lesz annyira vészes, mint amennyire lefestjük, de jó kérdés csak találgatunk. Mindig jobb előre megijedni mint pánikba esni :D -
Reális és jó megoldás? létezik ilyen egyáltalán? Ha nagy a látótáv lelő a snipa.
Ha gyenge a fegyvere akkor az a baj.
Ha csak kevés ember kaphat fegyvert az a baj.
Ha kevés lőszer lenne hozzá az lenne a baj.
Ha a nagy távolság miatt(bc2-ben annyira nagy távolságok nincsenek sajnos) a lőszer ívesen repülne akkor az lenne a baj, hogy nehéz vele lőni.
Ha ha mozgó célpontnál elé kell lőni az ellenfélnek az megint baj(ezt egyébként annyira nem figyeltem még meg a videókon, csak arra emlékszek, hogy mindig mindenkit lelőttek a snipa-k és gondolom nem állt az összes játékos, vagy csak azok a felvételek hiányoznak mikor mellélőnek?).
Az életben is ha snipák lődöznek (persze nem a fakezűek és most nem kilóméteres távolságokról van szó) akkor elég nehéz védekezni ellene. Max elbújnak az emberek és próbálják felfedezni a pozícióját. Akkor most bf-ben mindenkinek bújkálni kell a pályákon, hogyha életben akar maradni? Végül is ez egy játék stílus, az állandó bujkálás. Anno bf-ben is megszoktuk, hogy aki nem mozog meghal. Itt akkor majd aki nem bújik el az meghal. A gond az, hogy akkor majd lerobbantják felőled a házat. -
Jó tegyük hozzá ez 1 db pálya, amit eddig rendesen tesztelhettünk és ez alkalmas sniperkedésre, mert olyan kialakítású. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy a másik 7 is ugyanilyen kialakítású lesz sőt szinte biztos, hogy nem. Majd meglátjuk, ha kijön a full, de szvsz nem lesz több sniper itt se, mint amennyi pl a bf2be volt. -
Rendben, no problem...de akkor lassan elkezdek gyurni sniperre (nem ez a kedvenc kasztom, de tobbszor szeretek olni mint halni) es a BC2-ot mostantol atnevezhetjuk Sniper Elite 2-re ezek szerint.
-
Bala10 #2046 Fh2ben pl 1 snipa készlet felvehető egy bizonyos helyen. aki hamarabb odaér, az veszi fel... ennyi:D elég is. -
De baz, az nem megoldas volt es nem "feltalaltak"...hanem siman problema, mivel nem volt eleg eros a hardware/software meg akkor hogy a messzebb levo tajat/epuleteket egyszerre megjelenitse.
Ahogy irtam is jo ez, es realis hogy messzire latunk, de valami normalis megoldas jo lenne a dologra. -
Gyuszopapa #2044 A bf2-es AIX mód is ilyen nincs benne ködhatár lehet is benne szépen aratni sniperel a karkand pályán,pedig az is be van elég jól építve. -
Ja hát mindig vannak "tehetséges" emberek :) -
Bala10 #2042
-
A ködhatár DC-ben sem jelent gondot pár embernek..... :S! -
Ha a legelső medal of honor színvonalának a felét hozzák, még lehet belőle jó cod verő játék. -
Pippantsanak le!!!! -
A megoldást már rég feltalálták úgy hívják, hogy látóhatár vagy köd. Lehet szebb így a játék, de könnyebb is a snipáknak. -
12i video game awardson se lesz semmi PCs BC2 anyag...de lesz medal of honor ójaj!!4 basszákmeg :( -
Akkor ezek szerint sajnos a sniperes dolog amit lattam a videokon az bejott. 
Az tetszik hogy vegre nagy tavolsagba is el lehet latni, es ez vegulis jo dolog mert "elethu", de snipereknek ez a jatek kanaan lesz.
Es a sniperek dominanciajat hogyan lehetne vajon normalis modon visszaszoritani?
Nem is tudok hirtelen nagyon jo modszert.
- Teamenkent legyen 1-2 sniper...
Es hogy donti el a jatek hogy eppen ki lehet?
Valaki a sniper kasztot szereti, azert jatszik es csak neha lehetne vele, ez sem igazan jo megoldas.
- Gerzson: "Pc verzióban szerintem maradnak a 2 lövés testre 1 fejre és már meg is van oldva"
Ahogy nezem konzolos verzioban is ugyanigy van, es ezzel egyaltalan nem oldodik meg a problema.
- Realisan, eletben mikor szoktak snipereket alkalmazni, mikor hatasos oket bevetni?
Nyilt terepen, illetve ritkan lakott helyeken.
Akkor meg eleg surun be kell epiteni a palyakat talan, sok epulettel es fedezekkel...?!
A DICE-osoknak valami nagyon okos/trukkos dolgot kellene kitalalniuk, hogy folyamatosan lehessen jatszani mindenkinek sniperrel, de ne legyen tul eros megsem ez a kaszt...remelem osszejon nekik - de lehet marad igy, es akkor "erdekes" lesz a jatek.
Es ez nem csak itt lesz igy a BC2-ben, hanem ahogy fejlodnek technikailag a jatekok, ez a problema a tobbiben is ugyanugy elo fog jonni. -
:D -
Játszottam egy kört de úgy felbasztam magam a nyomorék snipereken, hogy elég is volt. Mással nem is lőttek le egész körbe csak azzal. Le se spawnolok már csattognak mellettem a lövedékek -.- Zsolti szerverünkön meglátok egyet kibaszom majd egyből :D -
kicsiny lelkednek már csak egy sör kell mi? :D -
JagFater #2032 - Reméljük
- Reméljük
- Sok minden meg volt már említve. Ez a megemlítem dolog nekem pont annyi, mintha nem lenne, ha a Dice-ról van szó.
- A BF2-es spotolás teljesen rendben van. Ott nem láttad, hogy a tetőn van, vagy a pincébe, csak azt láttad, hogy valahol ott...
- Még jó, hogy célozni kell. :-)
- Pfújj rush mod. :-) -
Pc verzióban szerintem maradnak a 2 lövés testre 1 fejre és már meg is van oldva - Konzolosba is így van -
- szerver beállítás megoldja
- Pc verzióban szerintem maradnak a 2 lövés testre 1 fejre és már meg is van oldva
- meg volt emlitve tegnap hogy más squad rendszer lesz PC-re
- a spottolás így is úgyis wallhack lett de mondjuk bf2-ben is az volt kezdetlegesen mert a minimapon is látszodot az ember. Én maradnék a BF2 rendszernél.
- fegyverek szerintem lehet hogy pontosabbak mint BF2 ami nem rossz de ahogy láttam kell azért rendesen vélozni mert konzolon ott van az autoaim assist ;)
- Rush mod új színt hoz csak itt annyit vesznek el a bf filingból hogy megmondják neked mit kell csinálni amugy meg ott lesz a conquest is ;) -
Fegyverek csak akkor pontosak, ha jól használják őket. Szerintem ez normális dolog -
egyetértek, és rem igy lesz unql_m8 :) -
hi
- sztem a friendly fire opcionalis lesz szerveroldalrol mint mindig.
- a fegyok sem tunnek pontosabbnak mint BF2-ben csak talan a hitbox muxik vegre normalisan :)
- amikor megnezek egymas utan par BC2 es MW2 videot szerencsere hatarozott kulonbseget latok a ketto kozott, termeszetesen pozitiv iranyba a BC2 reszere. :P