• FiveOmensXXXXX
    Én pedig azt hittem, hogy józsi meg pisti írják ketten az összes játékot, két pentium2-essel :D

Mivel bevállalták ezt a játékot is így egyértelmű, hogy nem két ember melózik ott ;) Nem hiszem, hogy nagyon szaroznának a dologgal, hogyha van egy új project és nincs rá elég emberi erőforrás, akkor ne vennének fel pár embert(szerintem van pár ember aki szívesen melózna ott).

Bár ha ott is olyan jó a szervezés, mint a melóhelyemen akkor nem csodálkoznék, ha oda vissza csoportosítanák az embereket, a projektek között és ezért soha semmi se, készülne el időre :D Azért mert sokan vannak még elbaszhatják a dolgot, hogy ne sikerüljön időbe kiadni. Plusz mivel azt mondják konzolra egyszerűbb fejleszteni, így ha szar a szervezés még akkor is hamarabb kész lesznek vele konzolra, mint a pc-s verzióval. Vagy ha túl sokat csúsznak(akármi miatt pl a játék motorjával bajok vannak) mondhatják, hogy neméri meg befejezni. Nem először fordult már elő a történelemben, hogy egy projektet nem fejezett be egy cég.