51658
  • JagFater
    Olyan kreténbe, hogy te is megértsd nem tudjuk...
  • Prince23
    Full kreténbe nyomassátok :D
  • Running
    Azé ha vagy gyere, oszt hiszti off.:)
  • JagFater
    -l

Ránning:
    Nincs má nekem 2-3 órám este lüvüldözni...
  • JagFater
    wow, meg a collin mcrae rally modja.

Varázslós, baszós, kardozós, partraszállós...
  • steweee
    ez a bf1 kiegje vagy bf2 modja ?
  • Running
    Fütyi e vagy?:)
  • JagFater
    :-)
    Majd a 43-at.
    Klánosdiba ne számíts rám brada, én már csak pofázok a gémrű.
  • Zs0lt1
    lol :D
  • Running
    Hé hüje, te gyüssz velünk tolni bc2-őt, vagy megvárod amig kijön hozzá az fh mod?
  • JagFater
    Ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy itt már rég az a kérdés, csúszik e, vagy sem...
    Prüntyőke.
  • Running
    Ez mi a fasz lekvároskenyír?
  • REPS0L
    az lehet hogy lesz, de szvsz hiányolni fogjuk hozzá ezt-e, annyira húdejólesz:
  • Prince23
    lesz PC-re is, nem értem mi eza befosás
  • TDC Geronimo
    wow ma megnyitották EA fórumon a játék PCs topikját. Lehet mégis lesz valami
  • FiveOmensXXXXX
    Én pedig azt hittem, hogy józsi meg pisti írják ketten az összes játékot, két pentium2-essel :D

Mivel bevállalták ezt a játékot is így egyértelmű, hogy nem két ember melózik ott ;) Nem hiszem, hogy nagyon szaroznának a dologgal, hogyha van egy új project és nincs rá elég emberi erőforrás, akkor ne vennének fel pár embert(szerintem van pár ember aki szívesen melózna ott).

Bár ha ott is olyan jó a szervezés, mint a melóhelyemen akkor nem csodálkoznék, ha oda vissza csoportosítanák az embereket, a projektek között és ezért soha semmi se, készülne el időre :D Azért mert sokan vannak még elbaszhatják a dolgot, hogy ne sikerüljön időbe kiadni. Plusz mivel azt mondják konzolra egyszerűbb fejleszteni, így ha szar a szervezés még akkor is hamarabb kész lesznek vele konzolra, mint a pc-s verzióval. Vagy ha túl sokat csúsznak(akármi miatt pl a játék motorjával bajok vannak) mondhatják, hogy neméri meg befejezni. Nem először fordult már elő a történelemben, hogy egy projektet nem fejezett be egy cég.
  • 3TOMI3
    Már nedves
  • TDC Geronimo
    Nemigazán
  • Bala10
    valld be! azért izgulsz! :D
  • TDC Geronimo
    Szerinted hányan vannak a DICEnál? Akik a medal of honor multiért lesznek felelősek az egy teljesen más csapat lesz DICEon belül. Vágod azért, hogy nem úgy megy a dolog, hogy vannak teszem azt 30an és az a banda csinál mindent? Minden nagyobb játékfejlesztő cégnél szét vannak bontva különböző csoportokra, akik mind-mind más dologért felelősek. Kár itt ilyen baromságokon izgulni, hogy nem lesz idő MOH miatt a BFre... BF3at is teljesen más csapat csinálja, mint a BC2őt, természetesen a DICEon belül.
  • Bala10
    és mit lehet majd unlockolni?
  • FiveOmensXXXXX
    Szerintem holnap bejelenti a dice, hogy elkezdték fejleszteni az "EA oprendszert" ami only konzol lesz :D
  • Bala10
    :D
  • FiveOmensXXXXX
    Mivel látta az EA, hogy a dice olyan jól halad a battlefield-ekkel, a pc-sekkel is, hogy gondolta még gyorsan leprogramoznak egy medal of honor multit is 3 platformra :D Természetesen 0 csúszással átadnak majd mindent időben így is :D Lehet gondolkodnak még, hogy bevállalnak márciusig 3-4 fps-t annyi idejük van :D

Amúgy meg így majd lesz mire fogni, hogy miért nincs pc-re bf, mert elfoglalta őket a medal of honor programozása:D
  • TDC Geronimo
    Mivel a DICE is az EA alá tartozik és kétségtelenül nekik van a legnagyobb tapasztalatuk multi fpsek terén az EAnél ezért kérték fel őket gondolom.
  • Smithwarden
    Na ennek orulok.
    Legyen minel tobb (jo) modern katonai multi fps.
    Viszont az nem tiszta, hogy kevertek ossze magukat a DICE-al es raadasul csak a multi reszeben a jateknak.
    Vajon a jatekmotort is atveszik a DICE-tol, a frostbite-ot vagy teljesen mas fejlesztes lesz, nem ertem...ossze-vissza kavarnak.
  • TDC Geronimo
    Lesz 12én ez a video game awards. Ott lesznek játékbejelentések is stb. Talán látunk PCs BC2 videót. Mondjuk kétlem, de hátha -.-
  • TDC Geronimo
    heh új medal of honor aminél a multit a DICE csinálja :D
  • TDC Geronimo
    Hát egyelőre nem :D
  • TDC Geronimo
    Múltkori attacker videó másik fele defenderként most.
  • JagFater
    Örülünk Vincent?
  • Landor
    pontosan 25 perce még te is beszoptad... :D
  • TDC Geronimo
    Nem tudom de olvasd a következőt. Szopatnak? :D
  • Zs0lt1
    ez most mi a gecit akar jelenteni? :D
    Gyk: nem az angollal van a gond, hanem a háttér információval :D
  • Landor
    azért írtam hogy series ;)
  • TDC Geronimo
    OfficialBFBC2

PC Players, retweet "#BFBC2PC, I'm in there like swim wear come beta & Launch Day!"

• TDC Geronimo
    Egy erősebb dualcore simán elég lesz neki. Manapság mindenhova quadcoret írnak azt egyiknek se kell...
  • TDC Geronimo
    na fasza fog ez menni simán :p
  • XenHai
    Quadcore ......
  • MrYeti
    ha jól emlékszem, akkor a gtx300 6gb memóriával jön :) bár nem játékra csinálják