51658
-
JagFater #1946 Olyan kreténbe, hogy te is megértsd nem tudjuk...
-
Full kreténbe nyomassátok :D -
Azé ha vagy gyere, oszt hiszti off.:) -
JagFater #1943 -l
Ránning:
Nincs má nekem 2-3 órám este lüvüldözni... -
JagFater #1942 wow, meg a collin mcrae rally modja.
Varázslós, baszós, kardozós, partraszállós... -
steweee #1941 ez a bf1 kiegje vagy bf2 modja ? -
Fütyi e vagy?:) -
JagFater #1939 :-)
Majd a 43-at.
Klánosdiba ne számíts rám brada, én már csak pofázok a gémrű. -
lol :D -
Hé hüje, te gyüssz velünk tolni bc2-őt, vagy megvárod amig kijön hozzá az fh mod?
-
JagFater #1936 Ha tudnál olvasni, akkor látnád, hogy itt már rég az a kérdés, csúszik e, vagy sem...
Prüntyőke.
-
Ez mi a fasz lekvároskenyír? -
az lehet hogy lesz, de szvsz hiányolni fogjuk hozzá ezt-e, annyira húdejólesz:
-
lesz PC-re is, nem értem mi eza befosás
-
wow ma megnyitották EA fórumon a játék PCs topikját. Lehet mégis lesz valami
-
Én pedig azt hittem, hogy józsi meg pisti írják ketten az összes játékot, két pentium2-essel :D
Mivel bevállalták ezt a játékot is így egyértelmű, hogy nem két ember melózik ott ;) Nem hiszem, hogy nagyon szaroznának a dologgal, hogyha van egy új project és nincs rá elég emberi erőforrás, akkor ne vennének fel pár embert(szerintem van pár ember aki szívesen melózna ott).
Bár ha ott is olyan jó a szervezés, mint a melóhelyemen akkor nem csodálkoznék, ha oda vissza csoportosítanák az embereket, a projektek között és ezért soha semmi se, készülne el időre :D Azért mert sokan vannak még elbaszhatják a dolgot, hogy ne sikerüljön időbe kiadni. Plusz mivel azt mondják konzolra egyszerűbb fejleszteni, így ha szar a szervezés még akkor is hamarabb kész lesznek vele konzolra, mint a pc-s verzióval. Vagy ha túl sokat csúsznak(akármi miatt pl a játék motorjával bajok vannak) mondhatják, hogy neméri meg befejezni. Nem először fordult már elő a történelemben, hogy egy projektet nem fejezett be egy cég. -
Már nedves
-
Nemigazán -
Bala10 #1928 valld be! azért izgulsz! :D -
Szerinted hányan vannak a DICEnál? Akik a medal of honor multiért lesznek felelősek az egy teljesen más csapat lesz DICEon belül. Vágod azért, hogy nem úgy megy a dolog, hogy vannak teszem azt 30an és az a banda csinál mindent? Minden nagyobb játékfejlesztő cégnél szét vannak bontva különböző csoportokra, akik mind-mind más dologért felelősek. Kár itt ilyen baromságokon izgulni, hogy nem lesz idő MOH miatt a BFre... BF3at is teljesen más csapat csinálja, mint a BC2őt, természetesen a DICEon belül. -
Bala10 #1926 és mit lehet majd unlockolni? -
Szerintem holnap bejelenti a dice, hogy elkezdték fejleszteni az "EA oprendszert" ami only konzol lesz :D -
Bala10 #1924 :D
-
Mivel látta az EA, hogy a dice olyan jól halad a battlefield-ekkel, a pc-sekkel is, hogy gondolta még gyorsan leprogramoznak egy medal of honor multit is 3 platformra :D Természetesen 0 csúszással átadnak majd mindent időben így is :D Lehet gondolkodnak még, hogy bevállalnak márciusig 3-4 fps-t annyi idejük van :D
Amúgy meg így majd lesz mire fogni, hogy miért nincs pc-re bf, mert elfoglalta őket a medal of honor programozása:D -
Mivel a DICE is az EA alá tartozik és kétségtelenül nekik van a legnagyobb tapasztalatuk multi fpsek terén az EAnél ezért kérték fel őket gondolom. -
Na ennek orulok.
Legyen minel tobb (jo) modern katonai multi fps.
Viszont az nem tiszta, hogy kevertek ossze magukat a DICE-al es raadasul csak a multi reszeben a jateknak.
Vajon a jatekmotort is atveszik a DICE-tol, a frostbite-ot vagy teljesen mas fejlesztes lesz, nem ertem...ossze-vissza kavarnak.
-
Lesz 12én ez a video game awards. Ott lesznek játékbejelentések is stb. Talán látunk PCs BC2 videót. Mondjuk kétlem, de hátha -.- -
heh új medal of honor aminél a multit a DICE csinálja :D -
Hát egyelőre nem :D -
Múltkori attacker videó másik fele defenderként most. -
JagFater #1916 Örülünk Vincent? -
Landor #1915 pontosan 25 perce még te is beszoptad... :D -
Nem tudom de olvasd a következőt. Szopatnak? :D -
ez most mi a gecit akar jelenteni? :D
Gyk: nem az angollal van a gond, hanem a háttér információval :D -
Landor #1912 azért írtam hogy series ;) -
OfficialBFBC2
PC Players, retweet "#BFBC2PC, I'm in there like swim wear come beta & Launch Day!"
-
Egy erősebb dualcore simán elég lesz neki. Manapság mindenhova quadcoret írnak azt egyiknek se kell... -
na fasza fog ez menni simán :p -
Quadcore ...... -
ha jól emlékszem, akkor a gtx300 6gb memóriával jön :) bár nem játékra csinálják