• Running
    Nem kötekedésből mondom. Attól h van rendes hitbox és jó a netkód, attól még nem lesz kodos egy játék. Mitől lenne ettől kisebb a kihívás? Nyilván az ellenfél is ugyanazzal a játékkal fog játszani mint te.
    Szakadjatok már le erről a Bf2-be kihívás volt lőni dologról. Ez akkora önbecsapás. Gondolod a mai piacra el lehetne adni egy olyan ócska fos hitboxú játékot mint a Bf2? A játékosok 95%-a sírva röhögné ki a fejlesztőket. Az a néhány ezer Sóska Jóska, akinek meg az a kihívás, hogy 1500 órát kell rászánni, h kiismerje hova talál be a puskacsőből random eltűnő és kirepülő golyó, azokkal meg a kutya sem foglalkozik.
    Inkább annak örüljetek, h kapunk még játékot PC-re. Ha nem lennének MMO-k, WoW meg a többi szar, akkor már rég búcsúzhatnánk a PC-s játékok értelmesebb és piacképesebb részétől. A jelenlegi eladások mellett csoda, h még költenek PC-s fejlesztésekre.
    A klános HC PC játékos tábort pedig már meg sem említem. Ha csak megnézzük a tényt, hogy az eladások 10%-a lesz PC-s, ami soknak mondható, mondjuk 1 misi ember, abból kb 100.000 fog klánosdival szórakozni és még mindig nem járunk a HC PC-s gémereknél. Szal gondolom érezhető, hogy a cég nem a kb 0.1%-os tömegre fog számítani és abból megélni.
    Valamelyik hétvégén így is elég kellemetlen volt, h két konzolos srác ilyen idejét múlt matuzsálemnek nézett, hogy PC-n fps-ezek. Röhögtek, hogy nem haladok a korral és már olyan kicsi szeletke vagyunk, h nem is számítunk. Sajnos igazuk van, akármennyire is gáz. Nekem csak egy szerencsém van, én már kiöregedtem ebből az egészből, nekem már nem számít lassan mi mire jön ki, a fiataloknak meg úgyis a konzol játék a normális és divatos, mint anno nekünk 1994-ben kb a PC gém.
    Sírás off.